Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2816
3

Нацсовет хочет аннулировать лицензию телеканала Xsport

Телеканал прекратил своей вещание в конце минувшего года

Національна рада 15 квітня вирішила звернутися до суду щодо анулювання супутникової та ефірної (мовлення в багатоканальній телемережі МХ-3) ліцензій компанії «ТОТВЕЛЬД» (логотип «ХSPORT») у зв’язку з невиконанням рішення регулятора і тривалою відсутністю мовлення телеканалу. Про це повідомляється в прес-релізі.

Розглядаючи матеріали позапланової перевірки ліцензіата, Національна рада 5 березня цього року визнала порушення ним частини сьомої статті 27 та пункту а) частини першої статті 59 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», оскільки він не вів мовлення. Телеканал «ХSPORT» було зобов’язано до 1 квітня привести свою діяльність у відповідність до чинного законодавства.

Водночас моніторинги, проведені 1 і 2 квітня, ще раз підтвердили, що компанія не мовить ні на супутнику, ні в багатоканальній мережі МХ-3, що свідчить про невиконання ТОВ «ТОТВЕЛЬД» рішення Національної ради від 05.03.2015 № 311. Відтак регуляторний орган вирішив звернутися до суду щодо анулювання обох ліцензій мовника.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Balabuz серебряный
Гниды...
tsariok
Зато теперь спорт так и прет по всем каналам.
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил