Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 сентября 2014, 21:36
1621
1

Игорь СТОЛОВИЦКИЙ: «Перестроили нашу игру»

Исполняющий обязанности тренера «Черкасского Днепра» - о будущем команды

| Обновлено 05 сентября 2014, 21:36
1621
1
Игорь СТОЛОВИЦКИЙ: «Перестроили нашу игру»
В.о. головного тренера «Черкаського Дніпра» поділився думками щодо останнього доробку команди, першочергових завдань та майбутнього протистояння з «Оболонню-Броварем».
 
«Черкаський Дніпро» не припиняє дивувати результатами в першості другої ліги. Після програшу у стартовому турі «Скалі», відставки Юрія Бакалова команду просто не впізнати — лише перемоги та одна нічия в останніх турах. Уже зараз черкащани є лідерами чемпіонату. Саме тому вирішили поцікавитися у в. о. головного наставника команди, у чому секрет таких результатів.
 
— Ігорю Михайловичу, ваша команда здобула в останніх турах 4 перемоги, ще й зігравши внічию і посівши перше місце в таблиці. На вашу думку, у чому головна причина успішних результатів?
— Чесно кажучи, виокремити якусь одну причину таких результатів доволі складно, повірте. Мені тяжкувато відповісти на ваше запитання. За великим рахунком, до таких результатів усе йшло — програний матч першого туру у Стрию проти «Скали» був своєрідним поштовхом до наших подальших звитяг. До того ж, наш президент сказав нам доволі чітко й зрозуміло: «Якщо в команди не буде результатів, можливі будь-які варіанти…» Логічно, що ніхто не хоче до цього доводити, тому футболісти виходять на кожну гру, мов на останню.
 
— Як вважаєте, в яких компонентах гри команда відчутно додала останнім часом?
— Звичайно, що першим пунктом буде бажання самих футболістів грати й демонструвати гідні результати. По-друге, ми дещо перебудували нашу гру, намагаючись більше тепер грати в агресивний футбол. Акцент зроблений на те, щоби не перетримувати м’яч, а якомога швидше доставляти його до штрафного суперника. Також ми багато працюємо над тим, аби не давати опонентам швидко повертатись і займати свої позиції. Повторюся, намагаємося демонструвати атакувальний, агресивний футбол — ось це головне.
 
— Скажіть, чи задоволені ставленням хлопців до справи?
— Звичайно, тут маю сказати, із цим повний порядок. Власне, якщо є результат, то зрозуміло, що всі ставляться до праці, обов’язків дуже добросовісно. Хочу підкреслити, це стосується й побуту, й тренувань, і офіційних зустрічей у чемпіонаті. Саме завдяки цьому, в мене немає жодних претензій до когось у цьому плані.
 
— Чи були у вас якісь розмови з очільниками клубу вже зараз, коли команда почала демонструвати успішні результати?
— Якихось конкретних розмов не було, в принципі, зараз немає особливо про що говорити. Наша задача залишається незмінною — перемагати в кожному поєдинку. Буду відвертим, дуже хочеться допомогти нашому президентові це завдання нарешті виконати.
 
— У матчі попереднього туру «Черкаський Дніпро» здобув перемогу над «Шахтарем-3». Попри переконливий рахунок — 2:0, чи була ця гра для вас простою?
— Цей матч був складним, адже, переконаний, команда «Шахтар-3» — одна з найкращих у другій лізі. Усі футболісти мають солідний рівень футбольного виховання, одне слово — навчені. Через те, що майже всі гравці молоді, вони є дуже амбіційними у футбольному плані. Задля свого професійного зростання вони прагнуть пробитися до основної команди «гірників» і збірної. Якщо говорити коротко, ця команда дуже міцна.
 
— Наступного туру гратимете один із головних матчів сезону (центральний поєдинок сьомого туру) проти «Оболоні-Бровара». Чого чекаєте від цього протистояння?
— Говорити про це можна дуже багато та довго. Зазначу лише одне — від цієї гри ми чекаємо лише позитивного результату. А як воно буде насправді — лише одному Богу відомо. Можу запевнити, що ми однозначно гратимемо лише на перемогу. Але це ж футбол — можна й виграти, й програти, й зіграти внічию. За прикладом далеко ходити не потрібно — минулими вихідними мадридський «Реал» програв, ведучи впродовж матчу в два м’ячі. Можливо все. Ми будемо серйозно налаштовуватись на цю зустріч, розуміючи що ця гра буде дуже складною. У принципі, думаю, так само налаштовується й «Оболонь-Бровар» супроти нас. Тим паче, що «броварі» досить несподівано програли у виїзному матчі попереднього туру новокаховській «Енергії».
 
Єдине, у чому можу вас запевнити, буде хороша і цікава гра. Хто переможе? Про це я вам зможу сказати вже після звітного матчу в Києві.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Они! Это! Сделали!
Футбол | 27 марта 2024, 11:23 31
Они! Это! Сделали!

Валерий Василенко – о выходе сборной Украины на Евро-2024

Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова
Футбол | 27 марта 2024, 14:33 28
Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова

Алексей Сливченко анализирует вчерашний успех сборной Украины в матче против Исландии (2:1)

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.