Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1177
0

В Киеве стартовал семинар для футбольных тренеров

Среди учеников - Милан Обрадович, Игор Дуляй, Мариуш Левандовски

В Киеве стартовал семинар для футбольных тренеров

25 серпня, у Києві, на базі спортивного комплексу ФК «Оболонь-Бровар» розпочався навчальний курс ФІФА, присвячений тактиці гри у футбол.

У відкритті семінару прийняли участь перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов, технічний директор – Валерій Шамардін, заступник технічного директор – Віктор Догадайло та відомий білоруський футболіст, гравець збірної СРСР, футбольний тренер, інструктор ФІФА – Сергій Алєйніков.

У своєму вступному слові Анатолій Попов зазначив, що Федерація футболу завжди намагається залучати провідних фахівців у сфері футболу, які зможуть поділитися передовим досвідом з майбутніми тренерами, котрі проходять підготовку на базі Центру ліцензування ФФУ. Також він побажав учасникам не втрачати свого шансу та використовувати можливості отримати додаткові знання.

Сергій Алєйніков зробив акцент на тому, що він прагне діалогу під час лекцій та практичних занять, адже обмін думками та досвідом є невід’ємним елементом будь-якого навчального процесу.

Навчання триватиме до 29 серпня, та включатиме теоретичні та практичні заняття, що стосуються еволюції тактичних схем у футболі, удосконалення тактичної підготовки футболістів на різних етапах багаторічних тренувань, тренерської роботи до, під час та після матчу, філософії футболу та тенденціям його розвитку за результатами Кубку світу 2014 у Бразилії. Крім того, учасники курсу зіграють навчальний матч, розділившись на дві команди. За підсумками семінару, учасникам буде вручено відповідні сертифікати ФІФА.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.