Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1233
0

ФОМЕНКО: «Борг Карпатам віддано»

«Карпати» - «Таврія» - 0:2. Післяматчева прес-конференція

ФОМЕНКО: «Борг Карпатам віддано»

Михайло Фоменко, головний тренер «Таврії»:

- «Карпати»  у першому колі здобули перемогу в Сімферополі, так що ми сьогодні забрали свої борги. У грі сусідів по турнірній таблиці боротьба йшла за шість очок. У нас був насичений тиждень, протягом,  якого зіграли третю гру. Можливо матчі з «Шахтарем» і допомогли в психологічному плані, на мою думку, на полі не було помітно, що ми підсіли фізично. Під час перерви в чемпіонаті протягом  декількох місяців була закладена хороша база. Ми знали, що «Карпати» - добре укомплектована команда. У колективі  -  хороші виконавці, панує бійцівський дух. Приємно, що в цих компонентах ми не поступилися суперникові, і надалі  можемо на щось розраховувати.

- Ідахор вийшов на поле, через те, що не грав дискваліфікований Ковпак, чи через те, що ви знали , що Лаккі проти своєї колишньої команди гратиме з особливим натхненням?
- Ви самі відповіли на своє ж запитання. І те, й  інше. Справа в тому, що Ідахор у «Таврії» з’явився не так давно, і пропустив чимало часу. Тож ми його функціонально підтягнули, і Лаккі свій час сьогодні використав.

- «Карпатам» у нинішньому сезоні забивали колишні гравці «Карпат» -  Єзерський,  Беньо,   Даниловський, тепер і Ідахор.
- Це неписаний закон футбол, і стосується він не тільки «Карпат».

Олександр Іщенко, головний тренер «Карпат»:

- Можливо повторюся, але знову пропустили гол після розіграшу стандарту. Знову непереконливо виглядали в боротьбі «на другому поверсі», де ми поступилися  відсотків на 75, що є страшним для нас показником. Попереджав команду, що якщо суперник відчує, що може грати на рівні з таким командами, як «Шахтар», то з бійцівськими якостями в нього все в порядку. Так воно й сталося. Другий гол підтвердив, що кваліфікація Ідахора, як нападника вища, ніж у наших центральних захисників. Не вдалася гра в Ковеля, і це десь мене розчарувало. Це, як і все інше, будемо розглядати наступного дня  під час перегляду гри. У цілому, можна сказати, що не вдалася командна гра «Карпат» насамперед в центральній осі. І за винятком удару Фещука, що пробив поруч зі штангою, не можна  назвати інших моментів «Карпат». Так що є над чим працювати. Шкода, бо хотілося  зіграти краще, і мати кращий результат. Але футбол є футбол. «Карпатам»  краще далася силова гра у Сімферополі, а сьогодні краще вдалося зіграти гостям, з чим їх і поздоровляю.

- Пане Олександре, «Карпати» сьогодні виглядали менш свіжіші за «Таврію», чи кримчани діяли більш гармонічно?
-  «Таврія» це та команда, яка швидко переходить від оборони до атаки, дуже добре діє на контратаках. До того ж, якщо почнемо аналізувати склад «Таврії», які визначають лінію поведінки команди, починаючи від Омока, Снітка та інших, то перевага була на боці кримчан. «Карпати» дуже погано зіграли саме у напрямку центральної осі поля. Також ви бачили яка взаємодія між Ідахором та Гоменюком, а в нас не простежувалося подібне в діях Батисти та Ковеля. На превеликий жаль, мені важко пояснити, що діється з Батистою в останніх матчах. Теоретично він погоджується, що потрібно грати інакше, але його немає на тих позиціях, де забивають голи. Тож ми сьогодні програли досвідченому колективу, який чітко і впевнено втілив свій план у життя.

- Чи встигли ви дозаявити легіонерів «Карпат» і які вони справили враження?
- Новобранець в нас наразі один – бразилець Діого Лемме, який вчора дебютував у складі дублерів «Карпат». Щось конкретно сказати не можу, маємо інформацію, що це гравець креативного плану, але на це потрібен певний час.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Он не сможет играть в топ-лигах». В Португалии раскритиковали Трубина
Футбол | 25 июня 2024, 10:19 12
«Он не сможет играть в топ-лигах». В Португалии раскритиковали Трубина

Роберто Ривелино не впечатлил первый сезон Трубина за «Бенфику»

Не абсолют. Усик освободил пояс IBF, cделав подарок для Дюбуа и Джошуа
Бокс | 26 июня 2024, 00:20 13
Не абсолют. Усик освободил пояс IBF, cделав подарок для Дюбуа и Джошуа

Александр записал видеообращение и ждет поединка Энтони и Даниеля

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.