Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 июня 2014, 14:41
3605
1

Владимир ГУДЫМА: «Дедышин дал мне пинка и послал»

Игрок «Карпат» рассказал о конфликте с генеральным директором клуба

| Обновлено 23 июня 2014, 14:41
3605
1
Владимир ГУДЫМА: «Дедышин дал мне пинка и послал»

- Усе почалося з того, що керівництво клубу запропонувало мені підшукати іншу команду. Вони не хотіли, щоб я грав за «Карпати», - каже Гудима. – При цьому хотіли велику компенсацію за мій перехід. Статусу вільного агента мені не давали. Тому півроку я тренувався окремо від команди на полі зі штучним покриттям. Звернувся  у Палату з вирішення спорів ФФУ, хотів домогтися розриву контракту із «Карпатами» та сплати клубом заборгованості із зарплати. Але Палата з вирішення спорів порадила нам вирішити це питання полюбовно. А минулого тижня генеральний директор «Карпат» викликав мене до себе в кабінет і змушував підписати документ, в якому йшлося про відсутність у мене фінансових претензій до клубу.

- І що було далі?
- Я відмовився підписувати цей документ. Після цього Ігор Дедишин заявив, що не вийду з його кабінету, поки не поставлю свій підпис. Я двічі намагався вийти, але він мені не дозволив цього зробити. Я зателефонував в мілцію, пояснив, що мене насильно утримують. Наряд ще не приїхав, коли я прорвався через двері. Дедишин наздогнав мене, дав копняка, послав і сказав, що більше бачити мене не хоче.       

- Які ваші подальші кроки?
- Подав заяву у райвідділ, прокуратуру. Нехай правоохоронці розбираються. Шокований цією ситуацією. Не очікував, що гендиректор клубу може так вчинити.

Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
N_issan
У Дедышина стартовая скорость получше чем у Гудымы. Владимир надо больше тренировать бег, ведь жопа не резиновая.