Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
3190
2

НСК Олимпийский принял турнир по легкой атлетике

Это первый всеукраинский легкоатлетический турнир, проводящийся на НСК после его реконструкции

НСК Олимпийский принял турнир по легкой атлетике

НСК «Олімпійський» прийняв перший всеукраїнський легкоатлетичний турнір після реконструкції.

НСК «Олімпійський» вперше після реконструкції прийняв змагання з легкої атлетики національного рівня. За підтримки «Самсунг Електронікс Україна Компані» 15-16 травня на головній арені країни відбувся юнацький чемпіонат України з легкої атлетики.



У чаші «Олімпійського» змагалися з бігових і стрибкових дисциплін, а також зі спортивної ходьби. Метання проходили на стадіоні «Атлет» і на олімпійській базі в Конча-Заспі.

Змагання стали основним національним етапом відбору на ІІ юнацькі Олімпійські ігри. Нагадаємо, що задля потрапляння на Ігри атлетам ще потрібно пройти європейський відбір у Баку. Остаточний склад команди, яка поїде до Азербайджану, буде затверджено 19 травня під час засідання Виконкому ФЛАУ.

Перший день юнацького чемпіонату України пройшов під проливним дощем, проте лідери зуміли підтвердити свій статус. Олександр Баранніков виграв змагання зі стрибків у висоту (1,99 м). Гліб Піскунов упевнено переміг у секторі для метання молота (79,94 м). Яна Качур була поза конкуренцією з бігу на 400 метрів (55,36 с), а Єлизавета Бабій підтвердила статус фаворита в секторі для стрибків у висоту (5,79 м).

У другий день юним атлетам змагатися було значно комфортніше: і дощу не було, і температура повітря сприяла вдалим виступам. Джойс Коба цього року вирішила зробити ставку на 200 метрів. У Києві вона 1,20 секунди виграла у найближчої переслідувачки і перемогла з результатом 24,26 с.

У секторі для потрійного стрибка головна боротьба розгорнулася між Олександром Малосіловим і Павлом Безнісом. Малосілов виграв з результатом 15,89 м. У Безніса – 15,54 м.

Юлія Левченко була поза конкуренцією в секторі для стрибків у висоту (1,80 м). Яна Хабіна, яка ще минулого року бігала 100-метрівку, виграла дистанцію 400 метрів з бар’єрами (1.01.54 хв).

Всі результати змагань ви знайдете за посиланням.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
asonassa1983
А где анонс соревнований?
Vsegda_Za_Metall (Finland)
Вот как наступают Олимпийские игры, у нас модно лукавя поливать все власти помоями за то, что им спорт не нужен, недостаточное финансирование и т. д. и т. п. А кому он нужен, когда на стадионе нет ни одного зрителя?