Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1378
2

Турнир памяти Лобановского посетят команды Ирана и Молдовы

Украина будет представлена двумя возрастными сборными

Турнир памяти Лобановского посетят команды Ирана и Молдовы

Став відомий склад учасників XII міжнародного турніру з футболу пам’яті Валерія Лобановського, який проходитиме 20-21 травня у місті Києві та Київській області. У престижному міжнародному турнірі, який проводиться в Україні з 2003 року, візьмуть участь національні молодіжні збірні команди Ірану U-20, Молдови U-21, України U-21 та України U-20.

На українських вболівальників чекають два дні захоплюючого футболу, протягом яких команди Ірану U-20, Молдови U-21, України U-21 та України U-20 поміряються між собою силами на стадіонах  Динамо ім. В. Лобановського та НТК ім. В. Баннікова у Києві, а також «Колос» у Борисполі.

20 травня на стадіоні «Колос» відбудеться матч-відкриття змагань, в якому зустрінуться збірні України U-20 та Ірану U-20 (початок матчу − о 13:00). У Києві на НТК ім. В. Баннікова позмагаються команди України U-21  та Молдови U-21 (16:00). 21 травня на НТК ім. В. Баннікова пройде матч за третє місце (15:00), а на стадіоні Динамо ім. В. Лобановського відбудеться фінал турніру (16:00).

Згідно з регламентом турніру, якщо після завершення основного часу матчів турніру команди заб’ють однакову кількість м’ячів або рахунок залишиться не відкритим − 0:0, додатковий час не призначається. Переможець визначається за серією післяматчевих пенальті, яка проводиться у відповідності з "Правилами Гри" (редакція 2013/14 рр.).

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил