Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1864
0

Роман КОВАЛЬЧИК: «Гравці невпевнені в своїх діях»

«Локомотив» – «ЛТК» – 3:3. Послематчевый комментарий главного тренера «телефонистов»

Роман КОВАЛЬЧИК: «Гравці невпевнені в своїх діях»

Роман Ковальчик, головний тренер «ЛТК»:

- Загалом, результат мене задовільняє. І гра всієї команди задовільняє, окрім трьох гравців, які припустилися дуже серйозних помилок, через що нам забили голи. Ми неодноразово це пропрацювували на тренуванні – оце, що викидуються, і це допустили молоді гравці ключові помилки. Що мені ще не сподобалося, що хлопці грають в футбол, вони все знають, тільки грають невпевнено. Є така невпевненість – вони грають з оглядкою, трошки переживають і так далі. З однієї сторони, це через те, що я їх так тримаю досить жорстко на лавці під час гри, але, з другої сторони, їх не можна розпустити, тому що вони допускають досить багато грубих помилок.

- Ви всі голи в більшості забили – це все на тренуваннях напрацьовується?
- Звісно, що це все відпрацьовується, не з бухти-барахти. Кожен гравець знає свою зону. Ми дуже багато не забили і з гри чотири на чотири. Чому не забили – тому що, я ще раз говорю, команди вже знає, куди бігти, що робити, як грати. Все вони знають – вони невпевнені в своїх діях. Я зараз десь програю команду, щоб з’явилась якась впевненість.

Зараз ми їдемо молодіжним складом грати з національною збірною Польщі. Це для того, щоб вони отримували впевненість, тому що у нас трошки висить сокира над збірною України, у нас не має зміни поколінь. Загалом же, дякую всім, дякую команді «Локомотив» за толерантну, хорошу гру. Гра була сьогодні надзвичайно цікава для болільників.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.