Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
| Обновлено 13 апреля 2014, 12:10
4804
0

Фатальна поразка Урагану-2 від ІнБева на останніх секундах

Друга команда івано-франківського «Урагану» втрачає всі шанси на вихід до «Фіналу чотирьох»

| Обновлено 13 апреля 2014, 12:10
4804
0
Фатальна поразка Урагану-2 від ІнБева на останніх секундах

На другому етапі змагань Першої ліги івано-франківський «Ураган-2» зазнав четвертої поспіль поразки і втратив усі шанси поборотися за одне з двох місць від групи А за вихід до «Фіналу чотирьох». Якщо на першому етапі – у західній зоні – підопічні Івана Скіцка на власному майданчику не втратили жодного турнірного очка, вигравши усі п'ять домашніх матчів, то за останні два тижні вже двічі програли.

Очевидно, що житомирський «ІнБев» зробив серйозні висновки з попереднього візиту до Івано-Франківська, де гості отримали сім м'ячів у власні ворота, забивши лише один. Особливу увагу житомиряни приділили захисту, віддавши ініціативу супернику і вдало діючи другим номером. Досвідчені гравці «ІнБева» чекали свого шансу, зробивши ставку на контратаки, аж поки в середині першого тайму 40-річний Тарас Шпичка не відкрив рахунок. «Ураганівці» змогли відповісти через шість хвилин, коли Юліан Горбатий вдало замкнув передачу партнерів – 1:1.

У другому таймі господарі додали в активності, почали створювати чимало небезпечних моментів. Один з них на 25-й хвилині завершився взяттям воріт – після розіграшу штрафного Василь Баланик ефектно п'ятою підправив м'яча у сітку. Втім «Ураган-2» був попереду недовго, і всього через шість хвилин після обрізки захисника Андрій Ткачук впевнено реалізував побачення з голкіпером івано-франківців – 2:2. Цього разу нічийний рахунок протримався майже до фінальної сирени.

За три хвилини до кінця гри капітан господарів Михайло Зварич вийшов у воротарській футболці і невдовзі отримав чудовий шанс знову вивести свою команду вперед, але м'яч після його удару влучив у стійку воріт. А коли до завершення поєдинку залишалися лічені секунди, «ураганівець» Павло Миколюк помилився при передачі, чим у гостей сповна скористався Олександр Школьний, поціливши зі своєї половини у порожні ворота – 2:3.

«Ураган-2»: Рахметов – Рудавець, Зварич-к, Баланик, Горбатий – Горпинич, Миколюк, Пелех, Лясковський
«ІнБев»: Соколовський-к – Шпичка, Ткачук, Чепорнюк, Листопад – Киришун, Литвиновський, Школьний, Директоренко
 Горбатий (16), Баланик (25) – Шпичка (10), Ткачук (31), Школьний (40).
 Горбатий (10), Баланик (30) – Чепорнюк (14), Директоренко (25).

Післямова

Іван СКІЦКО, головний тренер «Урагану-2»:

- Сьогодні у нас була одна четвірка, яка дійсно боролася, створювала багато моментів. А друга четвірка випала повністю, таке враження, що її взагалі не було на майданчику. Чому так сталося – зараз по гарячих слідах не можу пояснити. «ІнБев» – досвідчена команда, яка використала свої моменти. Перший тайм був більш рівним, хоча в другому таймі ми мали маленьку перевагу, однак не скористалися нею. Але такі матчі дуже прикро програвати, це вже четверте протистояння, в якому ми поступилися не по грі. Кажу я це при всій повазі до всіх наших суперників. Сьогодні ключовим моментом стало те, що випала наша друга четвірка, а третій гол, який ми пропустили – тут взагалі слів бракує…

Крім того, чомусь симпатії суддів завжди не на нашій стороні, прикро і в цьому плані. Я не хочу, щоб нам допомагали, але, думаю, бажання, щоб судили рівно в обидві сторони – цілком логічне. А від того, що арбітрів дискваліфікують, мені легше не стає. Ми – молода команда, наймолодша в першій лізі, тому, можливо, в нас ще немає тієї психологічної стійкості, яка повинна бути. Але ми завжди налаштовуємо хлопців на перемогу, готуємося, переглядаємо ігри. Так, нам бракує досвіду, тож потрібно ще багато працювати, тренуватися. Незважаючи на цю поразку, за результат будемо боротися і далі.

Олег ЛАНЯК, Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК «Ураган»

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА ГРУППЫ А

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.