Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 12 апреля 2014, 15:38
4149
0

Кардинал-Ровно – Спортлидер+. Анонс

Гра без конкретних цілей і в задоволення

| Обновлено 12 апреля 2014, 15:38
4149
0
Кардинал-Ровно – Спортлидер+. Анонс
Фото www.sportlider.km.ua

Через зміни в календарі протягом 10 днів МФК «Кардинал-Рівне» і «Спортлідер+» вимушені зустрічатися вдруге, але цього разу вже у Рівному. Проте, якщо гра в Хмельницькому для рівненської команди ще мала значення, адже тоді «Кардинал» ще теоретично сподівався на те, щоб потрапити до четвірки кращих, то після нічиєї в матчі «Енергії» і «ЛТК» у Львові – ці надії перетворилися на міф. І вже навіть перемоги в усіх матчах не дозволять рівнянам наздогнати львів’ян. Доклали «руку» до цього і ті ж хмельничани, які не дозволили «кардиналівцям» перемогти себе на власному майданчику.

Але ця причина лише додає матчу зайвої інтриги, адже обидві команди, які в цьому сезоні в турнірному плані вже нічого не змінять, гратимуть в своє задоволення і звісно для глядача, а тому можна очікувати відкритого футболу з великою кількістю гольових моментів, і тут вже все залежатиме від майстерності гравців на завершальній стадії атак.

Звісно «кардиналівці», головний тренер яких завжди стверджує, що його команда в кожному матчі грає на перемогу, особливо в домашніх іграх, і не бажає розчаровувати своїх вболівальників, мають більші сподівання на перемогу. Але і підопічні Віктора Мглинця, після нічиєї напевно не відмовляться і від першої в регулярному чемпіонаті перемоги над географічними сусідами. Окрім того, настрій хмельничани суттєво покращився завдяки нічиїм з однаковим рахунком – 5:5 з «Енергією» і тим же «Кардиналом». Напевно і виїзна поразка – 2:3 в Харкові у грі з минулорічним чемпіоном не надто засмутила «спортлідерівців». Отже, матч обіцяє бути бойовим і цікавим для вболівальників.

Взагалі, протистояння між рівненською та хмельницькою командами завжди проходить у більш-менш рівній боротьбі. Назвати переможця по ходу гри досить складно, але до цього рівняни лише одного разу втратили очки в очних зустрічах з хмельничанами і сталося це якраз нещодавно. Всі інші ігри закінчилися перемогою рівнян, хоча різниця у рахунку в більшості матчів була не суттєвою.

У цьому чемпіонаті це буде вже четверта їхня зустріч. Перша гра між рівнянами та хмельничанами у цьому сезоні пройшла у Хмельницькому 19 жовтня. Тоді суперники до перерви так і не відкрили рахунок, а ось відпочивши, влаштували змагання на скорострільність. На гол Віталія Танського господарі відповіли результативним ударом Дмитра Михайленка. Після чого граючий тренер «Кардиналу» відзначився дублем, а Павло Дармовіс закріпив перевагу. Проте хмельничани не здалися, і на останній хвилині вдруге засмутили голкіпера гостей – 4:2.

Не менш видовищним був і матч у Рівному 8 грудня. На цей раз рахунок відкрив Олексій Фетько. Після перерви Віталій Танський відновив статус-кво, а Серій Піддубний вивів господарів вперед. Мар’ян Маринюк став автором автоголу – 2:2. Проте цього разу мирової не розписали. За чотири хвилини до фінальної сирени Юрій Когут вирвав перемогу «Кардиналу» – 3:2.

І нарешті, 3 квітня команди знову грали в Хмельницькому. Матч розпочався без розкачки. Вже на другій хвилині вихованець рівненського футзалу і другий поспіль сезон гравець «Спортлідера+» Володимир Сондак відкрив рахунок, а через три хвилини Михайленко подвоїв його. Але це не надто засмутило рівнян, і Артем Фаренюк спочатку на 7-й хвилині скоротив відставання, а на 15-й відновив перевагу. Але ще до перерви господарі знову вийшли вперед. У потрібний час у потрібному місці опинився Сергій Рибак, який своєчасно відгукнувся на передачу Фетька. І коли вже здавалося, що перший тайм так і закінчиться, Павло Дармовіс вдруге відновив статус-кво.
Не менш цікавим і інтригуючим був другий тайм. Як і в першому, на 2-й хвилині відзначився Сондак – 4:3. Але не пройшло і трьох хвилин, як Чернієнко втретє зрівняв рахунок. Проте і на цьому команди не зупинилися, до фінального свистка ще встигли відзначитися спочатку Засенко – 5:4, а згодом Олександр Басич – 5:5. І хоча після цього до закінчення гри залишалося ще більше 6 хвилин, жодній з команд змінити рахунок так і не вдалося. Непогані шанси на це мали рівняни, які після другої жовтої картки Михайленка і автоматично червоної, опинилися в більшості. Але граючи дві хвилини «4 проти 3» нагодою не скористалися, так само, як і не принесло їм успіху підключення до атак голкіпера Віталія Дєнюжкіна. Отже, гра закінчилася першим здобутим очком «Спортлідера+» у регулярному чемпіонаті в матчах з МФК «Кардинал-Рівне», а для рівнян ця нічия, як виявилося, стала фатальною в боротьбі за місце в чільному квартеті...

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

12 апреля, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Спортлидер+» (Хмельницкий)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 14.00
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Николай Подранный (Житомир)
Судейский наблюдатель  – Олег Соболевский (Радомышль)
Результаты предыдущих матчей – 4:2, 3:2, 5:5
 Прогноз Sport.ua – 6:5

 

Опрос

Голосов 7
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Спортлидер+»?

Победа «Кардинал-Ровно»

7 голосов 100 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Спортлидер+»

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.