Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 01 марта 2014, 14:31
2599
0

Спортлидер+ – Ураган. Анонс

Хто кращий після «простою»?

| Обновлено 01 марта 2014, 14:31
2599
0
Спортлидер+ – Ураган. Анонс

«Рваною» складається для команд друга половина сезону футзальної Екстра-ліги. Ледь провели суперники два тури після Новорічних свят, як учасники пішли на перепочинок через участь збірної України у чемпіонаті Європи. Місячна пауза, один тур і знову перерва – цього разу на два тижні.

Не позаздриш у такій ситуації хмельничанам, які з початку 2014 року провели лише три офіційні гри, дві з яких ще у січні. Підопічні Віктора Мглинця тоді здолали «ЛТК» у чемпіонаті (4:2) та «Єнакієвець» – у Кубку України (4:3). Наступний свій матч «Спортлідер+» провів у першості – на виїзді поступився «Енергії» (2:4).

Звісно, хмельничани грали і товариські матчі, хоча їх не можна поставити в один ряд із офіційними. Виокремив би поєдинок із «Кардиналом» 19 лютого. Рівняни приїхали у Хмельницький і вже тут дізналися про перенос гри. Тому керманичі команд вирішили провести «товарняк». Шкода, що 19 тур перенесли, адже «спортлідерці» вщент «розбили» гостей, перемігши з рахунком 5:2.

На одну офіційну гру більше з початку року має «Ураган». В Екстра-лізі івано-франківці розписали мирову із «Енергією» (2:2), обіграли «Кардинал» (5:2) та поступилися «Локомотиву» (1:5). У кубку ж «дракони» здолали все той же «Кардинал» – 6:3. «Ураганівці» повинні бути у гарному настрої, адже йдуть третіми у турнірній таблиці та пробилися до чвертьфіналу Кубку України – завдання на сезон виконують.

От тільки в якій формі перебувають обидва суперники невідомо. Відсутність протягом тривалого часу офіційних матчів по різному могла позначитися на командах. Потрібно враховувати і те, що поєдинки між «Спортлідером+» та «Ураганом» практично зажди проходять у рівній боротьбі. Перша їхня гра у цій першості закінчилася скандалом. По ходу протистояння хмельничани зуміли не лише зрівняти рахунок, але й вийти вперед – 3:2. За чотири хвилини до фінальної сирени уже гості відновили паритет. Виграв же «Ураган» завдяки суперечному пенальті у ворота хмельничан за менш ніж одну хвилину до закінчення матчу – 4:3.

Наступна зустріч суперників стала знаковою для «Спортлідера+», адже подоляни зуміли набрати перше очко за більш ніж двомісячну програшну серію. Команди по черзі виходили вперед, але у підсумку була зафіксована нічия з рахунком 2:2.

Враховуючи, що головний тренер «Спортлідера+» Віктор Мглинець сповідує більш прагматичний футзал, а «Ураган» гратиме на виїзді, ризикнемо припустити, що багато забитих голів глядачі не побачать. Івано-франківці практично забезпечили собі потрапляння до «зони плей-офф», хмельничанам же давно нема чого втрачати. Додайте ще скандал між суперниками у першому колі та фактор власного майданчику – це й дає привід спрогнозувати перемогу господарів з мінімальним рахунком.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

2 марта, воскресенье
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Ураган» (Ивано-Франковск)  
Хмельницкий. Спорткомплекс «Динамо». 15.00
 Арбитры: Роман Проць (Дрогобыч), Николай Подранный (Житомир)
Судейский наблюдатель – Олег Соболевский (Радомышль)
Результаты предыдущих матчей – 3:4, 2:2
 Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Опрос

Голосов 4
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Ураган»?

Победа «Урагана»

2 голоса 50 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Спортлидера+»

2 голоса 50 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки
Футбол | 23 апреля 2024, 06:30 30
Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки

Горняки могут выйти напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

ВИДЕО. Забил ли Ямал Лунину? Обнародован разговор судьи и VAR в Эль Класико
Футбол | 22 апреля 2024, 21:45 12
ВИДЕО. Забил ли Ямал Лунину? Обнародован разговор судьи и VAR в Эль Класико

21 апреля «Реал» Мадрид обыграл «Барселону» со счетом 3:2

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.