Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1177
0

Геннадий ОРБУ: «Севастополь будет существовать»

Экс-наставник «Севастополя» считает, что команда способна решить свою задачу на чемпионат

— Геннадію Григоровичу, ви, я так зрозумів, щойно з ігрового майданчика: за яку команду сьогодні виступаєте?
— У звичному сенсі, тобто професійному, за жодну: нині я в Донецьку, тут ми з друзями — ветеранами «Шахтаря» та діть­ми з клубної Академії — періодично збираємося й ганяємо кулю.
 
— Якось не схоже, що недавно вас не зовсім справедливо, переконаний, позбавили роботи. Ви аж надто бадьорі інтонації випромінюєте!
— То була моя перша відставка, проте навряд чи остання. Тому особливо нарікати на долю… Тим паче я повернувся додому, в рідне місто. Ще й нагода відпочити з’явилася.
 
— Попри все, чи можете прокоментувати дивну інформаційну блокаду з боку «Севастополя»?
— Я, хоча ви, мабуть, і не повірите, знаю не набагато більше вашого: мені відомо, що команда й досі існує, тренується за розграфленим мною раніше графіком. 9 січня вони повинні були зібратися на базі, пройти дводенний медогляд і поїхати на збори. Це, по суті, все.
 
— А як же чутки про проблеми? Мовляв, до середини 2013-го ситуація розвивалася по висхідній, велися розмови навіть про єврокубки, а потім щось трапилося: гроші скінчилися, чи що?
— При мені жодних проблем не було! А що ви маєте на увазі, кажучи «трапилося»? Наш колектив, який іще півроку тому в першій лізі виступав, має наразі 19 очок. Ми провели порівняно непоганий сезон: були невдалі поєдинки — із «Шахтарем», «Арсеналом», «Ворсклою», були й дуже хороші, найперше, зустрічі проти «Дніпра», «Карпат», донецького «Металурга». Із «Волинню» відстояли своє, діючи в меншості. Усе нормально: завдання увійти в десятку ніхто не скасовував! Узагалі не розумію підґрунтя розмов про труднощі.
 
— Та, знаєте, різне кажуть: один фахівець із Криму висловився, «не на диктофон», мовляв, улітку ФК «Севастополь» узагалі припинить існування.
— (Після паузи). То — думка фахівця, а є моя думка. Плюс до того, що найголовніше, існують думки президента Олександра Красильникова, клубного власника Вадима Новинського. Останній, до слова, дуже любить футбол і багато для гри робить. Упевнений: «Севастополь», попри все, існуватиме, причому існуватиме непогано — подібні чутки розповсюджують недоброзичливці. Або люди, котрим вигідно нажитися на нездоровому резонансі… Повторюю: завдання — зай­няти дев’яту сходинку — не скасовано, команда лише починає облаштовуватися в ПЛ, тому дайте їй змогу спокійно попрацювати.

Украинский футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 19 апреля 2024, 19:52 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

ВИДЕО. Дженоа дома без Малиновского проиграл Лацио в Серии A
Футбол | 19 апреля 2024, 22:34 0
ВИДЕО. Дженоа дома без Малиновского проиграл Лацио в Серии A

Единственный гол забил полузащитник римлян Луис Альберто на 67-й минуте

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.