Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2034
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Перемогли завдяки агресивності і бажанню»

«Кардинал-Рівне» – «Ураган» – 3:5. Післяматчеві коментарі головного тренера франківців

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Перемогли завдяки агресивності і бажанню»

Головний тренер «Урагану» Сергій ГУПАЛЕНКО:

- Ми готувалися до цього матчу, а взагалі команда в нас дуже хороша за класом гравців. І все-таки початок чемпіонату в нас був не надто вдалим. Ми притиралися, адже в команді є нові люди.

Перша наша четвірка грала нерезультативно. Але згодом все наладилося. Ми додали багато в бажанні і в агресивності. Ми починали грати більше на класі, але на одному класі не виїдеш, адже без бажання і агресивної гри в обороні нічого не вийде. Тому додали в цьому компоненті гри, хоча проблем в захисті ще достатньо.

І справа в тому, що ми допускаємо досить прості помилки. Ось і сьогодні три м’ячі, і кожний гол – це помилка. Але є помилка, яку створив суперник. Наприклад, переграв тебе один в один, це можливо з кожним. Але є й прості помилки в обороні, і ми їх сьогодні допустили.

Сьогодні дали можливість МФК «Кардинал-Рівне» грати першим номером, правда намагалися грати першим номером до перерви, але було це досить складно. Грати так на цьому майданчику нам дається не просто. Він трошки вужче, тому нам тут не легко.

Але і МФК «Кардинал-Рівне» хороша команда, тому з ним грати не просто, звідси і важка гра. Але за рахунок того, що ми забили 5 м’ячів, хоча і пропустили не мало – 3, ми і перемогли. Окрім того, ще й за рахунок терпіння, бажання, агресії і врешті-решт дисципліни. Були в нас окремі моменти, коли не було дисципліни в обороні, але досить рідко.

Хочу все-таки привітати наших хлопців, за те що вони проявляють неабияке бажання перемогти. Ще раз наголошую, за класом у нас хороші футболісти, тому я цілком задоволений сьогоднішньою перемогою, адже тут складно грати всім командам.

Окремо хотів би поговорити про претензії до суддівства. Відверто кажучи, це вже мені надокучило. Ці вибігання президента клубу на поле, не повинен він так вчиняти – це по-перше. По-друге, до нас приїжджали і пояснювали, коли дається червона, коли дається жовта. Так ось, там ніякої червоної картки не було і близько. Це все дурниці. Я розумію, що це все емоції, але вони не повинні переповнювати таких людей. Вони можуть переповнювати гравців, тренерів, які варяться на даний час в цій каші, але ніяк не президента клубу. Справді є суддівські помилки, і мені також щось не подобається, але я не скачу, не кричу і не вибігаю на поле. Це вже на початку не правильно.

А те що там було чи не було, я вважаю, що однозначно не було. Якщо в інших випадках я намагаюся говорити, мовляв, не бачив, не можу точно стверджувати, то в цьому випадку я переконаний на сто відсотків. Тому, які можуть бути претензії. До речі, після претензій президента – суддя почав судити в нашу сторону. І про це теж можна казати. Це що виходить залякування суддів. Це не правильно. Знову в нас виходить дворовий футбол, той вибіг, той забіг. Кому потрібна ця показуха? Це нікому не потрібно, це дешеві понти, і взагалі виглядає не гарно і не правильно.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 35
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.