Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2477
0

Кардинал-Ровно – Ураган. Анонс

Гра без компромісів

Кардинал-Ровно – Ураган. Анонс
Фото www.uragan.if.ua

Матчі західноукраїнських команд, МФК «Кардинал-Рівне» і «Урагану», завжди проходять у цікавій та запеклій боротьбі. Підтвердженням цьому став і матч першого кола між цими командами в Івано-Франківську. Гра закінчилася бойовою нічиєю – 1:1. Причому рахунок гості відкрили ще у першому таймі, правда, після перерви «ураганівцям» вдалося відновити рівновагу, і вони мали всі шанси, щоб не втратити очок. Але Сергій Піддубний своєчасно, взявши тайм-аут, вніс корективи в гру, що не дозволило супернику змінити рахунок.

Отже в звітній зустрічі «ураганівці» прагнутимуть поквитатися за втрачені очки в рідних стінах. Але в рідних стінах і «кардиналівці» грають завжди потужніше і з подвійною енергією. Окрім того, здається, нарешті починає порожніти переповнений лазарет рівненської команди. Так, клубний лікар Ігор Петрук не виключає можливості появи на майданчику Олександра Басича, Артема Фаренюка та Мар’яна Маринюка в матчі проти івано-франківського «Урагану» саме 23-го листопада.

Не потрібно забувати про те, що івано-франківці, розпочавши з досить легкої домашньої перемоги над «ЛТК», несподівано для всіх під нуль програли у Львові. Після такого холодного душу нічия з «кардиналівцями» не сприймалася, як щось надзвичайне. Згодом нічия в Харкові мала б додати впевненості перед грою з лідером. Але «Єнакієвець» витримав іспит і здобув перемогу в Івано-Франківську. Тому заключний матч першого кола повинен був дати відповідь, попередні втрати – це випадковість, чи команда потрапила до так званої психологічної «ями». І хоча ураганівці, таки виграли в Хмельницькому, але відповіді на попереднє питання так і не дали. Друге коло «Ураган» розпочав з сухої нічиєї у Луганську, чим напевно приспав свого наступного суперника – «Енергію», якій не залишив шансів у домашньому матчі.

А що ж рівняни? МФК «Кардинал-Рівне» постійно не щастить. Сергій Піддубний щойно розставить всіх по місцях, як чергові травми примушують знову кроїти все по-новому. Не встигне один гравець вилікуватися, як на зміну йому травмується інший. Але потрібно віддати належне молодому тренеру, якому вдається не лише вдало варіювати зі складом, а ще й постійно знаходити нові тактичні схеми, які, до речі, дозволяють не просто демонструвати привабливу гру, а й здобувати очки.

Розпочавши з двох нічиїх у Харкові і Франківську, рівняни не очікувано поступилися в рідних стінах «Єнакієвцю», який відверто не мав суттєвої переваги, а лише кращу реалізацію. Після цього перемога в Хмельницькому і на завершення кола суха поразка у Львові. На цьому рівняни зупинилися… Ні, вони не припинили набирати очки, просто до звітної гри їм довелося вимушено відпочивати. Спочатку вони пропускали тур згідно календаря, а потім на прохання «залізничників» гру з ними в Рівному перенесли на 9 січня. З однієї сторони це пішло на користь, адже за цей час окремі футболісти змогли підлікуватися, а з іншої – хто знає, в якому стані команда підійде до чергового матчу, після майже двадцятиденної перерви.

Все це лише додає інтриги матчу, який навряд чи залишить вболівальників байдужими. Гра між двома західноукраїнськими колективами обіцяє бути цікавою і багатою на гольові моменти. Скоріше за все, додасть грі особливого забарвлення прибуття івано-франківських фанів, які не оминають можливості підтримати своїх улюбленців у Рівному. І хоча стосунки між фанами обох команд досить дружелюбні, проте це не стане підставою для підтримки лише однієї команди. Все ж таки дружба дружбою, а вболівати треба за своїх.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

23 ноября, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Ураган» (Ивано-Франковск)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Виталий Поляков (Кривой Рог), Роман Плотников (Донецк)
Судейский наблюдатель  – Александр Король (Донецк)
 Прогноз Sport.ua – 5:3

 

Опрос

Голосов 17
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Ураган»?

Победа «Урагана»

4 голоса 23.53 %

Ничья

1 голос 5.88 %

Победа «Кардинал-Ровно»

12 голосов 70.59 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил безумный матч с Баварией, в котором Лунин пропустил дважды
Футбол | 01 мая 2024, 07:26 0
Анчелотти оценил безумный матч с Баварией, в котором Лунин пропустил дважды

«Реал» сыграл вничью с мюнхенской командой на «Альянц-Арене» со счетом 2:2

Фейеноорд хочет, чтобы Пушич вернулся в Роттердам и стал главным тренером
Футбол | 01 мая 2024, 16:04 6
Фейеноорд хочет, чтобы Пушич вернулся в Роттердам и стал главным тренером

Ранее Марино исполнял функции ассистента Арне Слота, а сейчас работает с «Шахтером»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.