Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 24 ноября 2013, 10:57
3365
0

Ураган одержал победу в Ровно

«Кардинал-Ровно» уступил ивано-франковцам в родных стенах

| Обновлено 24 ноября 2013, 10:57
3365
0
Ураган одержал победу в Ровно

«Ураган» після впевненої перемоги над «Енергією» приїхав у Рівне в статусі фаворита, адже і гра начебто налагодилась, і гравці усі на місці. А от у господарів все навпаки – двотижнева пауза між іграми, і півкоманди травмованих гравців у стилі лондонського «Арсеналу». На щастя, більшість з них вдалося поставити на ноги саме на цей матч, тож після травм у складі «Кардиналу-Рівне» на паркеті з’явилися Сергій Тригубець, Олександр Басич, Артем Фаренюк і Мар’ян Маринюк, на якого рівненські фани особливо зачекалися. До речі, сьогодні рівняни дебютували в Екстра-лізі у блакитній формі.

Обидві команди розпочали обережно, начебто придивляючись одна до одної. Можна відзначити хіба що те, що за перші 5 хвилин зустрічі команди на двох зібрали п’ять порушень. Серед них було і порушення Павла Дармовіса на Ільдарі Макаєві, після якого сам порушник і залишив майданчик з травмою. Схоже, що сумувати самому в лазареті Юрію Когуту не доведеться…

На 6-й хвилині стався перший дійсно гострий момент – Євген Валенко вийшов майже віч-на-віч, але Іван Гурко був на місці. Тим часом, Сергій Піддубний у першій четвірці замінив Михайла Волянюка, у якого не дуже пішла гра, на Тригубця.

Петро Шотурма вирішив пробити з 9-ти метрів, от тільки удар виявився невлучним, зате Петро на собі відчув вік місцевої підлоги і на заміну довелося виходити Максиму Павлюку. На щастя, ушкодження виявилося не сильним і пізніше він повернувся на паркет.

На 13-й хвилині свою майстерність проявив Гурко, коли кінчиками пальців відбив удар Андрія Сімки з дуги. Рівняни відповіли на це ще більшою люб’язністю: Тригубець і Андрій Чернієнко вдвох вибігли на Кирила Ципуна, але Сергій забарився, і Ципун в підкаті вибив м’яч у нього з-під ніг. Покарання було дуже швидким. Швидкий розіграш кутового і Сімка забиває трудовий гол.

Після голу господарі на дві хвилин відверто посипалися, і мають дякувати Гурку, що рахунок не змінився, проте встигли заробити 5-те і 6-те порушення впродовж хвилини. Дабл-пенальті результативно виконав Сергій Якунін, і тут вже шансів у воротаря «кардиналівців» не було взагалі.

На паркет повернувся Волянюк і довів, що не даремно. Ципун відбив потужний дальній удар перед собою і Михайло загнав м’яч під поперечину.

Сергій Гупаленко використав своє право на тайм-аут, але заспокоїти своїх підопічних не зумів, і Басич в кінцівці тайму мав дві нагоди зрівняти рахунок, але спочатку на шляху м’яча став захисник, а потім Олександр сам не влучив у ворота. З тим і пішли на перерву.

Вже на початку другого тайму «Ураган» збільшив свою перевагу. Павел Будняк, який нарешті починає нагадувати себе зразка минулого сезону, красиво обіграв захисника, вийшов на побачення з воротарем і пробив у верхній кут.

На це відповів Тригубець, який ударом здалеку збив банер рівненських уболівальників – явно нехороший знак. Так воно й сталося. Не пройшло й хвилини, як Євген Валенко обіграв воротаря і пробив у порожні ворота – 1:4. Після цього Гурка в «рамці» замінив Віталій Дєнюжкін.
На 29-й хвилині Тригубець зіграв в стінку з Маринюком і з 8-ми метрів ледь не порвав сітку за спиною Ципуна – інтрига відродилася з новою силою. Про те, які пристрасті закипали в залі ДЮСШ №4, говорить і той факт, що на 30-й хвилині президент «Кардиналу-Рівне» Володимир Валявка вибіг на поле, щоб поспілкуватися з арбітром.

На цей емоційний заряд більше відреагували гості, і Валенко розібрався з Піддубним, пробив – Дєнюжкін потягнув, але Євген спокійно підібрав м’яч і добив його у сітку. Рятувати Рівне кинувся Маринюк, однак Ципун з ним впорався, а на добиванні був Басич – 3:5 і інтризі бути! Після цього впродовж хвилин Танський двічі влучав у стійки, на що «Ураган» відповів одним ударом все в цю ж частину воріт у виконанні Макаєва.

За 2,5 хвилини до кінця Дєнюжкін почав підключатися до атак своєї команди, а на паркеті одночасно перебували два «стовпи» господарів – Волянюк і Тригубець. Подвійного центру ми не побачили і забитих голів теж. Тож за хвилину до кінця 5-м польовим пішов капітан господарів Танський, але й це їм не допомогло.

Схоже, що «Ураган» потихеньку починає набирати оберти, а от «Кардиналу-Рівне» просто необхідно трошки зачекати поки опустіє лазарет, і гравці наберуть форму. Головне, щоб в цей важкий період рівняни не втратили забагато очок, інакше знову доведеться попрощатися з надіями на плей-офф.

Андрій ГУЛІЙ, Sport.ua

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «Ураган» (Ивано-Франковск) - 3:5 (1:2)

Михаил Волянюк, 16, Сергей Тригубец, 29, Александр Басич, 34 - Андрей Симка, 14, Сергей Якунин, 15, Павел Будняк, 23, Евгений Валенко, 25, 34

«Кардинал-Ровно»: Иван Гурко, (Виталий Денюжкин, '26) - Виталий Танский, Сергей Поддубный, Михаил Волянюк, Андрей Черниенко - Артем Фаренюк, Дмитрий Сытник, Марьян Маринюк, Павел Дармовис - Александр Басич, Виталий Лисниченко, Владимир Кручок, Сергей Тригубец
«Ураган»: Кирилл Ципун - Андрей Симка, Евгений Валенко, Павел Будняк, Петр Шотурма - Роман Кордоба, Рониньо, Сергей Якунин, Ильдар Макаев - Максим Павлюк, Орест Боргун, Роман Киндратив, Тарас Королишин

 Дмитрий Сытник, 5. Марьян Маринюк, 39 - Роман Кордоба, 10. Евгений Валенко, 16. Сергей Якунин, 23. Ильдар Макаев, 23.

Арбитры: Виталий Поляков (Кривой Рог), Роман Плотников (Донецк)

Удары (в створ): 25 (18) - 21 (12)

КАРДИНАЛ-РОВНО - УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.cardinal-rivne.com

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Маурисио ПОЧЕТТИНО – о поражении от Арсенала: «Стыдно ли мне? Нет»
Футбол | 24 апреля 2024, 10:10 3
Маурисио ПОЧЕТТИНО – о поражении от Арсенала: «Стыдно ли мне? Нет»

Главный тренер «Челси» прокомментировал поражение от «Арсенала»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.