Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 10 ноября 2013, 08:36
3802
0

Подарок ЛТК для Пичкурова: ничья с Ураганом + ВИДЕО

Молодая команда Романа Ковальчика отбирает очки у вице-чемпиона Украины

| Обновлено 10 ноября 2013, 08:36
3802
0
Подарок ЛТК для Пичкурова: ничья с Ураганом + ВИДЕО
Фото www.uragan.if.ua

Перед матчем зі стану «ЛТК» надходили хороші новини: це і підписання Анатолія Доманського і повернення Володимира Разуванова. А от в «Урагану» до дискваліфікованого Ільдара Макаєва додався Роман Кіндратів, який у минулому матчі зазнав ушкодження. В семи останніх зустрічах цих суперників прикарпатці незмінно святкували перемогу, тож господарі були сповнені рішучості покласти кінець цій традиції.

Хоча на перших хвилинах все виглядало навпаки. Гості у перші шість хвилин буквально зім’яли свого суперника. Спочатку два гарматних постріли від Павла Будняка і Андрія Сімки – у першому випадку Петро Ільків продемонстрував дива реакції і перевів його на кутовий, а другий удар прийшовся в поперечину. Далі Сімка з позиції стовпа відкинув на Будняка, який тягнувся до м’яча і з дуги катнув його повз дальній кут.

Не даючи господарям шансу отямитися, Роніньо з 8-ми метрів пробив трошки вище поперечини, а Петро Шотурма вибігав на ворота лівим флангом, але пробив повз ближній кут. Після такого «ураганного» початку господарі нарешті змогли перевести подих і заспокоїти гру, а головне – не пропустити.

«Тиха вода греблю рве» – так і тут: на паркеті все тихо і спокійно, а «дракони» відкривають рахунок. Роман Кордоба пройшов пів майданчика, зібрав на себе двох захисників, і відкинув м’яч праворуч на Роніньо, а той запустив «парашут» з близької відстані – 0:1.

Цей гол активізував «телефоністів» в атаці, але все зводилося переважно до дальніх ударів, з якими справлявся Роман Колток. У канонаду «ЛТК» затесалася небезпечна відповідь «драконів»: Сімка відкинув ліворуч на Євгена Валенка, а той з дуги намагався повторити подвиг Роніньо, але перекинув і ворота.

Господарі почали застосовувати високий пресинг, напруга біля воріт Колтка з кожною хвилиною зростала і… «Ураган» забив другий гол. Роман Кордоба оформив другий «асист» – знайшов самого  Тараса Королишина, а той спокійно розібрався з Ільківим.

Серйозний удар для молодих підопічних Романа Ковальчика, але його вчасно встиг замортизувати Разуванов. Після передачі Микити Лазикіна Володимир підробив м’яч, просунувся до воріт і вгатив його у дальній верхній кут. За мить Сімка на рівному місці зазнає ушкодження, а закінчилася ця «чорна» двохвилинка для «Урагану» тим, що луганчани зрівняли рахунок. Павло Пічкуров ударом з 9-ти метрів відсвяткував свій день народження – 2-2. На цьому команди заспокоїлися і вирішили перенести усе видовище на другий тайм.

У другій половині зустрічі івано-франківці оперативно вийшли вперед – Максим Павлюк відзначив свою появу на полі точним дальнім ударом. Відповідь «телефоністів» була красномовною – Олександр Вершинін як з пращі з 15-ти метрів відправив снаряд за призначенням. Колток навіть не встиг ворухнутися – 3:3. Одразу після цього місце в гостьових воротах зайняв Кирило Ципун.

Далі знову невелика пауза у виконанні обох команда, а далі гойдалки, в яких варто відзначити гросмейстерську паузу Шотурми, який вичекав момент і між ніг захиснику викотив м’яч на вбивчу позицію Валенку, проте Ільків встиг вчасно вибігти і відбити цей удар.

Відчувалося, що один гол може вирішити результат зустрічі. Удар Вершиніна з 8-ми метрів прийшовся в Ципуна, а Королишин з дуги запустив м’яч під стелю «ЛТК Арени».
На 36-й хвилині за серце встигли схопитися уболівальники обох команд. Максим Мануйленко правим флангом вибіг віч-на-віч з воротарем, але влучив у стійку, а в атаці-відповіді Королишин, перебуваючи  у схожому положенні, потурбував поперечину.
За пару хвилин до кінця Будняк вийшов замість воротаря і встиг за цей час декілька разів продемонструвати свої воротарські вміння. На останній хвилині виривати перемогу вийшов навіть травмований Сімка, от тільки результат на табло так і не змінився.

Обидва суперники подарували справжнє видовище усім шанувальникам футзалу, і було б несправедливо, якби хтось з них сьогодні покинув поле бою повергнутим. Свято для уболівальників = головна біль для тренерів. «Ураган» продовжує штормити, а тут ще й Сімка пошкодження отримав, а «ЛТК» важко даються очки, тож робота в стані обох команд продовжиться.

Андрій ГУЛІЙ, Sport.ua

«ЛТК» (Луганск) – «Ураган» (Ивано-Франковск) – 3:3 (2:2)

«ЛТК»: Петр Илькив - Никита Лазыкин, Анатолий Доманский, Анатолий Милинький, Владимир Разуванов - Александр Вершинин, Виталий Дзюба, Максим Мануйленко, Павел Пичкуров - Андрей Лысенко, Максим Бессалов, Роман Цапов
«Ураган»: Роман Колток (Кирилл Ципун, 24) - Павел Будняк, Петр Шотурма, Андрей Симка, Евгений Валенко - Роман Кордоба, Рониньо, Сергей Якунин, Тарас Королишин - Максим Павлюк, Орест Боргун, Роман Киндратив

Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Андрей Лютый (Львов)

 Владимир Разуванов, 17, Павел Пичкуров, 18, Александр Вершинин, 24 - Рониньо, 10, Тарас Королишин, 16, Максим Павлюк, 22.
 Виталий Дзюба, 28. Никита Лазыкин, 39. - Тарас Королишин, 25. Роман Кордоба, 23.

Удары (в створ): 21 (14) – 22 (10).

ЛТК – УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.futsalltk.com

События матча

24’
ГОЛ ! Гол забил Александр Вершинин(ЛТК (Луганск)). После передачи с угловой отметки Вершинин ударом с 12-ти метров вколотил мяч в сетку.
22’
ГОЛ ! Гол забил Максим Павлюк(Ураган (И.-Франковск)). Игроку Урагана удался точный удар с левого фланга метров с 11-ти. Мяч влетел в дальний угол.
18’
ГОЛ ! Гол забил Павел Пичкуров(ЛТК (Луганск)). В ходе контратаки Пичкуров принял мяч на правом фланге, сместился в центр и неотразимо пробил в угол ворот. Кстати, у Павла Пичкурова сегодня День рождения - 25 лет! Такой вот сам себе сделал подарок игрок ЛТК.
17’
ГОЛ ! Гол забил Владимир Разуванов(ЛТК (Луганск)). Лазыкин сделал передачу на динию штрафной, и Разуванов в касание отправил мяч под перекладину.
16’
ГОЛ ! Гол забил Тарас Королишин(Ураган (И.-Франковск)). Кордоба из центральной зоны сделал передачу вправо на Королишина, и тот несильным низовым ударом пробил мимо Илькива.
10’
ГОЛ ! Гол забил Рониньо(Ураган (И.-Франковск)). После контратаки Кордоба из центральной зоны сделал передачу вправо на Рониньо, и тот несльно пробил. Мяч, задев Илькива, влетел в ворота.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 27
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.