Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 августа 2018, 17:17
840
0

МУНТЯН: «Кубок Банникова - яркое событие в жизни детей»

29 октября состоялась пресс-конференция, посвященная старту турнира «Кубка Виктора Банникова»

| Обновлено 01 августа 2018, 17:17
840
0
МУНТЯН: «Кубок Банникова - яркое событие в жизни детей»

29 жовтня 2013 року у панорамній ложі НСК «Олімпійський» відбулася прес-конференція з нагоди старту турніру «Кубок Віктора Баннікова - 2013».

XVI Міжнародний дитячий турнір на призи НСК «Олімпійський» пам’яті першого президента Федерації футболу України Віктора Баннікова збере молодих футболістів з юнацьких клубів (категорія U-13). За почесний трофей на футбольних полях Києва боротимуться 8 найкращих українських команд, що пройшли відбірний етап, а також запрошені учасники з Угорщини та Узбекистану. Попередні матчі турніру відбудуться на полях ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського та ДЮСШ-15, а фінальні – 1 листопада на НСК «Олімпійський». О 12.00 розпочнеться матч за 3-є місце, а о 13-ій – фінал та урочиста церемонія нагородження.

Сергій Сімак, генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України»:

- «Ми раді приймати у себе міжнародний турнір «Кубок Віктора Баннікова», адже ми завжди підтримуємо соціальні заходи, спрямовані на популяризацію спорту серед дітей та молоді. Цей дитячий турнір є доброю традицією у спортивному житті Києва, ми ж, у свою чергу, сподіваємося, що фінальні матчі за Кубок Баннікова займуть постійне місце у календарі подій головної арени країни. НСК «Олімпійський» спільно з Федерацією футболу Києва запрошує батьків, друзів та всіх охочих підтримати юних футболістів у боротьбі за Кубок».

Ігор Кочетов, президент Федерації футболу міста Києва:

- Нам дуже важливо влаштовувати такі спортивні заходи, що сприятимуть вихованню нового покоління спортсменів. Ми щиро вдячні керівництву НСК за можливість проведення юнацького турніру на такому високому рівні на полі «Олімпійського». Впевнений, діти будуть щасливі грати на полі своїх кумирів – національної команди України та столичного «Динамо». Для них це - справжня мотивація у вдосконаленні себе та своїх футбольних здібностей».

Вадим Костюченко, заступник директора Департаменту освіти та науки, молоді і спорту:

- Київ – місто, що здійснює мрії. І це чудово, що 1 листопада діти здійснять свою мрію і вийдуть на поле головної спортивної арени, де ще рік тому було визначено найсильнішу команду Європи. Змагання пройдуть у відповідності з усіма дорослими футбольними стандартами, завдяки яким всі учасники зможуть відчути себе справжніми професіоналами. НСК робить велику справу, підтримуючи розвиток дитячого футболу, водночас Київська міська державна адміністрація прагне збільшити кількість футбольних майданчиків у місті, адже лише таким чином ми можемо забезпечити умови для того, щоби наші діти росли здоровими й радісними.

Володимир Мунтян, легенда київського «Динамо»:

- Переконаний, «Кубок Віктора Баннікова» стане яскравою подією в житті дітей, яке запам'ятається їм на довгі роки. З особистого досвіду можу запевнити, що для майбутніх футболістів – це незабутні враження і неоціненний досвід. У мене досі перед очима матч, який я провів тут у 12 років на першість Києва, граючи у команді ДЮСШ-1. Пам’ятаю, тоді мені вдалося забити м’яч прямим ударом з кутового! Але ще більше емоцій у нас, хлопчаків, викликала поява автобуса з гравцями основного складу київського «Динамо», котрі приїхали на стадіон Хрущова на своє тренування. Ми всі припинили грати, захоплено спостерігаючи за тим, як наші кумири виходять з автобусу. А потім помчали до них наввипередки за автографами! Ці спогади залишилися зі мною назавжди».

Прес-служба ДК «Спортивні арени України»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.