Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 января 2018, 17:50
2195
1

6 жовтня вперше в Україні - Всесвітній день ходьби

Пройди по центральним вулицям столиці разом з олімпійськими чемпіонами, видатними співгромадянами

| Обновлено 30 января 2018, 17:50
2195
1
6 жовтня вперше в Україні - Всесвітній день ходьби
6 жовтня 2013 року в м. Києві Міністерством молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Київської міської державної адміністрації вперше буде проведено «Всесвітній день ходьби». 
 
Ця акція проводиться в рамках спортивно-масових заходів міжнародної організації TAFISA, яка об’єднує понад 130 країн, займає привілейоване положення в області спорту для всіх і членом якої на початку 2013 р. став Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
Так, Всесвітній день ходьби проходить у перші вихідні жовтня і виводить мільйони учасників різного віку і фізичної підготовки по всьому світу на вулиці для наочної демонстрації того, що активне життя доступне кожному, незалежно від статі, віку, віросповідання чи кольору шкіри. 
 
В Києві акція відбудеться 6 жовтня 2013 р., де всі прихильники активного способу життя урочисто стартують з Майдану Незалежності о 13.00 (початок реєстрації учасників о 11.30) та пройдуть сформованою колоною по центральним вулицям міста відповідно до спеціально розробленого маршруту (4,3 км).
 
Разом з киянами та гостями столиці, в ряди учасників стануть: Равіль Сафович Сафіуллін, Міністр молоді та спорту України та інші високопосадовці, депутати Верховної Ради України, представники Посольств різних держав в Україні, видатні спортсмени та олімпійські чемпіони, члени громадських організацій і рухів різного спрямування діяльності (організацій інвалідів, дитячих, спортивних тощо), а також спортсмени від 3-х до 90 років (найстарший учасник 1923 року народження)!!!
 
Також, сценарієм заходу передбачено розміщення на Майдані Незалежності спеціально облаштованого майданчика, де гості свята будь-якого віку зможуть долучитися до активного відпочинку, взявши участь в естафетах, конкурсах, майстер-класах з різних видів спорту та подивитися виступи спортивних колективів.
 
А фінальним акордом свята руху і здоров’я стане проведення на головній сцені лотереї серед всіх учасників, які пройшли повний маршрут, і переможці отримають від партнерів акції призи і подарунки.
 
За додатковою інформацією Ви можете звернутися до Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (контактна особа - Вікторія Лук’янова, тел.: (044) 289 72 52).

Спорт для всіх
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 75
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Завершился Турнир претендентов по шахматам. Кто сыграет за мировую корону?
Другие виды | 22 апреля 2024, 12:50 0
Завершился Турнир претендентов по шахматам. Кто сыграет за мировую корону?

Индиец Гукеш сразится с китайцем Дином, у женщин будет китайское дерби

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Darinka
Господа, в Киеве ходячие, если встретите ГМС-а,вдруг решившего тоже пройтись с народом,то передайте ему "горячий привет" из Донецка и приглашение пройтись по нашим улицам... Его здесь ждёт тёплая одежда,сухой паёк и наша "благодарность" за всё содеянное...