Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 сентября 2013, 22:38
69652
510

Вымученная победа при неоспоримом преимуществе + ВИДЕО

Гол Брауна Идейе принес «Динамо» победу над «Карпатами»

| Обновлено 22 сентября 2013, 22:38
69652
510
Вымученная победа при неоспоримом преимуществе + ВИДЕО

До звітного поєдинку обидва суперники підійшли з різними настроями. «Карпати» після перемоги над «Шахтарем» були налаштовані і перервати програшу серію проти «Динамо», яка нараховувала вже шість ігор. «Динамо» після двох поразок у Прем’єр-лізі та Лізі Європи намагалися реабілітуватись перед своїми уболівальниками. «Родзинками» матчу були зміни у складі помічників головних тренерів обох суперників. На трибунах  «Олімпійського» традиційно зібралось чимало вболівальників «Динамо» та «Карпат», між якими давні дружні стосунки.

Олександр Севідов вніс деякі корективи у свій склад: місце дискваліфікованого Голодюка зайняв Мартинюк, а в нападі замість Васіна діяв Зеньов. У складі «Динамо» Олег Блохін вніс більш істотні корективи. Вперше у чемпіонатів основі з’явився захисник Макаренко, добре знайомий Севідову за виступами у «Говерлі». Після тривалої паузи повернулися у чемпіонат Данілу Сілва та Сидорчук.

Як і належить господарям поля, вони одразу ж заволоділи ініціативою, розпочавши шукати шляхи взяття воріт «Карпат». І у дебюті гри міг відзначитись Мбокані, який пробивав низом, але влучив у стійку воріт Ільющенкова.  Міг відзначитись і Мігел Велозу, який пробивав під поперечину, і воротар встиг перевести м’яч на кутовий. «Карпати», витримавши стартовий натиск «динамівців», поступово вирівняли гру, і вже небезпечні моменти почали виникати біля воріт Коваля. Міг після навісної передачі Зеньова відзначитись Гладкий, проте м’яч від Даніло Сілви зрикошетив на кутовий, який завершився небезпечним ударом Зеньова.

Обидва суперники швидко переходили середину поля і часто завершували свої атаки дальніми ударами, зокрема Гусєв пробив поруч зі штангою. Напруга у штрафному гостей під кінець тайму виникла і після удару Сидорчука – воротаря підстрахував Балажіц. Могли забити голи у «роздягальню» львівського клубу Мбокані та Беланда, але після ударів легіонерів м’яч, мов зачарований, влучав у ту ж саму стійку воріт.

Під час перерви відбулася лише одна заміна, і на полі з’явився досвідчений Ткачук, який повністю відновився після травми. І друга половина поєдинку розпочалась з атак «Динамо», одну з яких міг завершити Мбокані, але нападник цього разу пробив впритул зі штангою.

Пройти масовані оборонні редути «Карпат» було непросто, і «динамівці» вдавались до дальніх ударів, проте Ільющенков у падінні ліквідовував загрози після ударів Велозу та Гусєва. По черзі хапається за голову Ярмоленко та Мбокані, після ударів яких у кидках рятує ворота Ільющенков.

В середині тайму тренери вирішили внесли певні кадрові зміни. Так, з’явився на полі Гітченко, який майже два місяці не грав за основу, та Ленс. «Динамо» і далі створювали моменти біля воріт «Карпат», проте гравцям київського клубу явно бракувало влучності. До того ж, піймав кураж Ільющенков, який самовіддано діяв на останньому рубежі, раз за разом ліквідовуючи загрози.

Під кінець тайму Блохін випустив на поле Ідейє, який раніше вже тричі забивав «Карпатам». І нігерієць одразу ж мав нагоду розмочити ворота суперників, але головою майже з лінії штрафного дивом не влучив у незахищені ворота. І все ж, з другої спроби Ідейє у жорсткій боротьбі з Пластуном таки зумів проштовхнути м’яч у незахищені ворота. Так Ідейє забив свій 30-й гол у чемпіонаті, а  «Динамо» збільшило свою гольову домашню серію до 30-ти матчів.

«Карпати» теж збільшили серію, але менш приємну, бо на полях суперників не знають радості перемоги впродовж десяти ігор. Тепер на «зелено-білих» чекають два домашні матчі, в тому числі один кубковий проти «Севастополя». «Динамо» теж у середу проведе кубковий домашній поєдинок проти донецького «Металурга».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Динамо» (Киев) - «Карпаты» (Львов) - 1:0

Идейе Браун, 85

«Динамо»: Максим Коваль, Александр Драгович, Данило Да Силва, Евгений Хачериди, Олег Гусев, (Джермейн Ленс, '72), Евгений Макаренко, Мигель Велозу, Юнес Беланда, (Огнен Вукоевич, '88), Андрей Ярмоленко, Дьёмерси Мбокани, Сергей Сидорчук, (Идейе Браун, '82)
«Карпаты»: Александр Ильющенков, Ярослав Мартынюк, (Андрей Гитченко, '70), Грегор Балажиц, Игорь Пластун, Павел Пашаев, Вадим Страшкевич, (Андрей Ткачук, '46), Валерий Федорчук, Младен Бартулович, Александр Гладкий, Владимир Костевич, Сергей Зенев, (Марсело Марселиньо, '83)

Андрей Ярмоленко, 43. - Ярослав Мартынюк, 44. Игорь Пластун, 79. Младен Бартулович, 90.

Арбитр: Юрий Вакс (Симферополь)

Удары (в створ): 27 (18) – 4 (0).
Угловые: 11 – 5.
Офсайды: 1 – 2.

Зрителей: 19.843
Оценка поля: 5
Честная игра: 8,250 - 8,000.

ДИНАМО - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

ВИДЕО

Sport.ua

События матча

85’
ГОЛ ! Мяч отскочил под удар Идейе Брауну(Динамо К), который из 28-го сектора открывает таки счет в матче!
Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов
Футбол | 16 апреля 2024, 12:50 0
Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует топовый поединок в главном клубном еврокубке

Челси продлил контракт с Мудриком на один сезон – источник
Футбол | 15 апреля 2024, 16:35 3
Челси продлил контракт с Мудриком на один сезон – источник

Правда, эта информация не слишком стыкуется с тем, что сообщалось ранее

Комментарии 510
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olegbgrin
Их детскую радость при голе можно понять, вроде как Баварии штук 5 в финале ЛЧ наштырили, но мутное будущее...
Николай(Донбасс)
Перепробовал браузеры IE, IE*64, Opera, Opera*64, Maxthon2, Maxthon3, Maxthon4, Firefox23, Google Chrome... Результат один — СООБЩЕНИЯ НЕ ОТОБРАЖАЮТСЯ !!! Налицо ПРОБЛЕМЫ С САЙТОМ !!!
АДМИНЫ !!! АУ !!! Будем что-то делать? Или будем тихо молчать?
Николай(Донбасс)
добавленные коменты НЕ ОТОБРАЖАЮТСЯ !!!
Николай(Донбасс)
и до бесконечности
Николай(Донбасс)
...
Николай(Донбасс)
2
Николай(Донбасс)
1
whitelight
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
whitelight
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kolezey2
что за хрень с веткой творится?
yokamagic
карпаты 100% слили днищу ,может даже и без денег ,а по устной просьбе сурка ,ведь все знают ,что карпаты львов продажный(шлюшки) клуб )))
yokamagic
Явный договорняк;- то как играли ,счет ,и предыдущие результаты команд ,говорят о том ,что это 100% договорняк ,у меня ,комфортнейшая увереность в этом .
qwadrat
А Ви хіба нічого не чули про наколоті апельсини?
qwadrat
А Ви, власне, хто будете? Читаю і плачу ваші високоінтелектуальну аналітичну працю...Всі у вас характеризуються як "гавно","бездарь", "мягкохарактерный". Може, Ви проплачений Ахметовим писака? Чи може Вам довірити посаду тренера і тоді сам Фергюсон поставить у себе на столі ваше фото, коли Динамо виграє усі європейські трофеї під вашим мудрим керівництвом? Я так розумію, що єдині і правильні оцінки роботі Блохіна можете давати тільки Ви...решта-просто "гавно" і не авторитети...
qwerty197111
Что за печаль сегодня в темах, постов не видно в принципе, потом появляются, но не все, жесткая цензура?
qwerty197111
Это понятно, но поедут в аренду, иначе не оправдать покупку Тримуналиса и Аруны.
qwerty197111
Это понятно, но поедут в аренду, иначе не оправдать покупку Тримуналиса и Аруны.
m24101989m
На це запитання відповів Кварцяний .коли люббителі з Яремче на рівних зіграли з його командою:любителі за цей подвиг будуть місяць відходити.а профі через 2 дня знову будуть готові грати- не дослівно.
zaval1965
Зачем забанили Berlinec?Мой невинный комент-это детский лепет.Теперь буду ругаться матом-это вам привычнее.
dtimon
все таки вымучали дековцы гол,избавили карпаты от автогола в доб время