Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 08 сентября 2013, 09:44
3227
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Початок ми заклали хороший»

«Ураган» – «ЛТК» – 5:1. Послематчевый комментарий главного тренера франковцев

| Обновлено 08 сентября 2013, 09:44
3227
0
Сергій ГУПАЛЕНКО: «Початок ми заклали хороший»

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер НФК «Ураган»:

- Вітаємо Вас та ваших підопічних з дебютною перемогою! Як, на вашу думку, впоралися із своїм завданням новачки команди?
- Якщо перша четвірка грає принаймні рік, то друга - ще тільки розпочала, тому, в принципі логічно, що вони поки зіграні ще не на всі 100%, не на максимумі. Але вже потрохи загальна картина вимальовується. Ви самі розумієте, що результат залежить від зіграності. Комбінації ми награємо, відпрацьовуємо різні виходи з-під пресингу, але все повинно бути як єдине ціле.

У нас в другій «п'ятірці» два нових виконавці - Макаєв та Якунін і, на даний момент, вважаю, що все добре, і хлопці зіграли нормально. Якщо наша команда перемогла, значить усі зіграли добре. Не можу сказати, що хтось випадав чи не дограв, чи не було бажання, всі старалися, всі грали. Те, що багато не виходило... Так, але це перша гра, гравці хвилювалися. Але початок ми заклали хороший.

- Сьогодні були часті зміни у четвірках. Ви експериментували чи це вже стратегія, яку ви відпрацьовували під час зборів, тренувань?
- Ми пробували. Ще раз повторюся, в нас є зараз дві «п'ятірки», навіть дві «шістки». Сьогодні ми починали з двох п'ятірок, дивилися, якщо хтось зовсім випаде, тоді будемо грати вчотирьох. Але все було добре, тому гравці змінювалися по-черзі, бо всі достатньо кваліфіковані футзалісти, тому в цьому нічого страшного нема.

- Зараз буде доволі тривала перерва у чемпіонаті. Що заплановали на цей період?
- У нас домовленість з «Єнакієвцем», один або два матчі ми з ними зіграємо. Як раз на даному це дуже цікаво, адже вони підсилилися бразильцями. Щоправда, четверо наших гравців їдуть на збори у лавах збірної України - Валєнко, Шотурма, Ципун і Сімка. Хочу сказати, що це великий плюс для нашого клубу, адже в збірну викликають аж четверо гравців. А от у товариських матчах з «Єнакієвцем» молоді гравці отримають усі шанси себе проявити.

Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.