Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 07 сентября 2013, 14:45
3344
1

Энергия – Локомотив. Анонс

У грі лідери

| Обновлено 07 сентября 2013, 14:45
3344
1
Энергия – Локомотив. Анонс

7 вересня у Львові матч «Енергія» – «Локомотив» увінчає старт першого туру чемпіонату Екстра-ліги. До того ж, грають лідери вітчизняного футзалу, які матчем за Суперкубок України відкрили новий сезон. В разі перемоги одна з команд відразу йде у відрив, а іншому вже від початку чемпіонату дістанеться доля наздоганяючого. Кожні добуті три очки команди на самому старті чемпіонату це вагомий внесок до турнірної скарбнички та впевненість у власні сили. Ці істини повинні пам’ятати усі футболісти.

«Залізничники» з Харкова на сьогодні являються чемпіоном країни і володарем згаданого кубку. Саме харківський клуб завдав мінімальної поразки львів’янам тиждень тому – 2:1. До речі, гравці «Енергії» ставали чемпіонами і брали Кубок України, але, чотири рази виступаючи у найпрестижнішому фіналі Суперкубку, сходили з майданчика переможеними. Не щастить команді міста Лева, тай годі. Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива», чудово обізнаний з можливостями львівської команди, тому зробить усе аби його підопічні полишали Львів у хорошому настої.

Олександр Косенко, головний тренер «Енергії», відповідаючи на питання підсилення команди зазначив: «Поки що завчасно робити якісь висновки. Щойно після перших матчів стане відомо, чого команда варта. До того ж, придбання навіть найдорожчого футболіста не забезпечить команді вдалих результатів. Важливо, щоб команда знайшла спільну мову на полі та у грі».

Перевага домашнього залу і глядацька підтримка повинні зіграти на користь «енергетиків». Проте господарям поля, правильніше, майданчика відступати нікуди. Адже тільки у матчах з сильними суперниками досягається шана і визнання. Команда Олександра Косенка матиме чимало переваг, але першочергово повинна прагнути кожен гострий момент завершувати ударом у рамку воріт. Тому львів’яни повинні показати яскраву і результативну гри. А там вже, як Бог дасть. Про рахунок зустрічі дізнаємось щойно по завершенні гри. Принагідно поєдинок розпочнеться о 13.00, а команди проведуть його у Палаці спорту «Галичина», де кипітимуть хороші та позитивні емоції.

Безперечно, що кожен з наставників опрацював до деталей «малюнок» гри своєї команди, проте чи тренери вгадали з барвами кольорів, маю на увазі футболістів, готових до матчу, ми невдовзі переконаємось. Зазвичай у таких іграх не має ні першого, ні другого номерів. Є лишень переможець, якого, в разі перемоги, ніхто не судитиме.

Олександр ПАУК

7 сентября, суббота
«Энергия» (Львов)  «Локомотив» (Харьков)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Станислав Туржанский (Запорожье), Игорь Овчинников (Симферополь)
Судейский наблюдатель – Виталий Олейник (Киев)   
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 11
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Локомотив»?

Победа «Локомотива»

7 голосов 63.64 %

Ничья

3 голоса 27.27 %

Победа «Энергии»

1 голос 9.09 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Слот заменит Клоппа. Фейеноорд и Ливерпуль подписали договор о компенсации
Футбол | 26 апреля 2024, 23:21 10
Слот заменит Клоппа. Фейеноорд и Ливерпуль подписали договор о компенсации

Об этом сообщил известный инсайдер Фабрицио Романо

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andrey_87
Будуть вони чи ні лідерами то ще не ясно, якщо Локо буде мабуть серйозно претендувати на чемпіонство, то з Енергією є серйозні побоювання.