Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 04 июня 2013, 18:24
4335
1

Плей-офф. Матч за 3 место. ЛТК – Энергия - 5:7 + ВИДЕО

Не надто впевнено за рахунком, але доволі впевнено за грою

| Обновлено 04 июня 2013, 18:24
4335
1
Плей-офф. Матч за 3 место. ЛТК – Энергия - 5:7 + ВИДЕО

Після суботнього матчу у команд були кардинально різні завдання. Якщо «енергетикам» мотивацію шукати не треба було, оскільки подібна поразка просто вимагала від них довести перш за все самим собі, що вони вміють грати. А ось футзалістам «ЛТК» варто було не відірватись від землі, бо такі перемоги часто призводять до поганих наслідків.

Одразу кинулося в око те, що у «енергетиків» на майданчику з’явився Максим Павленко, якого, схоже, авральними темпами поставили на ноги на цей матч. Саме такого стрижневого гравця, лідера на майданчику, який би не дав своїм партнерам «відбувати номер», і бракувало львів’янам у першому матчі. Місце у воротах після суботнього жахіття зайняв Петро Ільків, який, м’яко кажучи, не часто з’являється на майданчику.

Матч команди почали так, наче учора нічого й не було, особливо це стосується львів’ян. Господарі діяли поактивніше, але Ільків не збирався даремно марнувати свій шанс. На стартову активність «телефоністів» гості відповіли аж на 6-й хвилині дальнім ударом Рогачова, якому шлях у ворота перекрив захисник, від якого м’яч пішов на кутовий. Разуванов мав найреальнішу нагоду, щоб відкрити рахунок, коли з лівого кута штрафного м’яко перекинув Ільківа, от тільки на заваді стала поперечина.

Втілювати в життя усім відому футбольну аксіому взявся Коваль ледь не в наступній атаці. Рогачов зліва простріли, а Сергій, зупинивши м’яч, встиг його проштовхнути у ворота повз Савенка. Досить швидко активність «ЛТК» таки була винагороджена, і господарі зрівняли рахунок. Після передачі з кутового самотній Кузь з 6-ти метрів сходу переправив м’яч у ворота. Тут можна було й розвинути успіх, але «телефоністи» привезли собі необов’язковий вільний удар. Тривіальний розіграш завершився результативним ударом Сергія Чепорнюка. Це теж можна було пережити, але на 15-й хвилині у пасиві команди вже стало 5 порушень.

Дотерпіти до перерви «ЛТК» не вдалося, і на 17-й хвилині Сергій Коваль пішов бити дабл-пенальті. Він його виконав впевнено і красиво – сильний удар в «дев’ятку». Після цього «телефоністи» активно пішли вперед, і Свірідов зі штрафного навіть поцілив у стійку, а удар Іванова Ільків потягнув у карколомному стрибку. Та забити судилося «зелено-білим». Рогачов на лівому фланзі накрутив Литвинова і з гострого кута відправив м’яч над вухами Савенка у ворота – 1:4. Один з претендентів на найкращий гол плей-офф.

У перерві Роман Ковальчик зарядив своїх підопічних не гірше від електрошоку, бо одразу по свистку вони увімкнули форсаж. Не пройшло й півхвилини, а один м’яч вже був відіграний. Разуванов в оточенні захисників фінтом прокинув м’яч Бессалову, а той вистрілив під поперечину. «Енергетики» змогли витримати п’ятихвилинний тиск «ЛТК» і після цього забили самі. Овсянніков пройшов правим флангом і потужно пробив між ніг Савенку – 2:5.

Луганчани продовжували атакувати, а «Енергія» небезпечно огризалася. Один з таких випадів і завершився результативно. Степан Струк пройшов лівим флангом і з досить гострого кута низом послав м’яч у дальній кут.

Після цього Бессалов вийшов 5-м польовим і одразу ж це призвело до зворотніх наслідків: Чепорнюк зі своєї половини відправив м’яч у порожні ворота. 2:7 за 9 хвилин до кінця теоретично відіграти можна, але на практиці втілити це у життя доволі складно.

Віддамо належне господарям, які до останньої хвилини намагалися якщо не зрівняти рахунок, то хоча б звести його до мінімуму.

На 33-й хвилині «телефоністам» вдалося вивести на удар Рося і той результативно розрядив свою гармату. За три хвилини «Енергія» знову пропустила. Іванов зліва потужно прострілив, Ільків відбив, але на Свірідова, який відправив м’яч під поперечину – 4:7.

Після цього Косенко взяв тайм-аут, щоб заспокоїти своїх підопічних. Менше ніж за хвилину до кінця Бессалов перестрибнув підкат захисника і з 4-х метрів розстріляв кут воріт, та й цього було замало – 5:7. Разом з сиреною м’яч вдруге залетів у порожні ворота, але арбітри це взяття воріт не зафіксували.

Не надто впевнена за рахунком, але доволі впевнена за грою перемога «Енергії». Повноцінним реваншем за вчорашній матч вона не стане, але таку потрібну перемогу на виїзді львів’яни отримали. 1:1 у серії – і все почнеться з чистого аркуша у Львові.

Андрій ГУЛІЙ

«ЛТК» (Луганск) - «Энергия» (Львов) - 5:7
Счет серии - 1:1

Тарас Кузь, 11, Максим Бессалов, 21, Артем Рось, 33, Богдан Свиридов, 36, Максим Бессалов, 40 - Сергей Коваль, 8,17, Сергей Чепорнюк, 12,31, Евгений Рогачев, 20, Денис Овсянников, 26, Степан Струк, 30

«ЛТК»: Юрий Савенко - Владимир Разуванов, Дмитрий Иванов, Максим Бессалов, Тарас Кузь - Артем Рось, Богдан Свиридов, Максим Литвинов, Никита Шпигарь - Александр Стрелец, Роман Цапов, Никита Лазыкин
«Энергия»: Петр Илькив - Степан Струк, Евгений Рогачев, Максим Павленко, Денис Овсянников - Сергей Чепорнюк, Сергей Коваль, Дмитрий Бондарь, Ильдар Макаев - Павел Пичкуров,  Валерий Легчанов, Сергей Якунин

Владимир Разуванов, 27. - Денис Овсянников, 17. Степан Струк, 27. Петр Илькив, 29.

Удары (в створ): 28 (14) - 25 (16)

ЛТК - ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.futsalltk.com

События матча

40’
ГОЛ !
За 46 секунд до конца основного времени Максим Бессалов(ЛТК (Луганск)) метров с 3-х отправил мяч в сетку.
36’
ГОЛ !
Богдан Свиридов(ЛТК (Луганск)) первым сориентировался в штрафной Энергии и метров с 3-х отправил мяч в сетку.
33’
ГОЛ !
Артем Рось(ЛТК (Луганск)) мощным ударом метров с 15-ти отправил мяч в сетку.
31’
ГОЛ !
Сергей Чепорнюк(Энергия (Львов)) от своей штрафной точно пробил по пустым воротам.
30’
ГОЛ ! Степан Струк(Энергия (Львов)) по левому флангу вышел один на один с Савенко и точно пробил в дальний угол.
26’
ГОЛ !
Денис Овсянников(Энергия (Львов)) перехватил мяч на правом фланге, приблизился к воротам и хлестко пробил в нижний угол.
21’
ГОЛ !
После атаки левым флангом Максим Бессалов(ЛТК (Луганск)) с линии штрафной точно пробил в падении.
20’
ГОЛ !
Евгений Рогачев(Энергия (Львов)) в борьбе с оппонентом пробил с левого фланга с острого угла и мяч влетел под перекладину.
17’
ГОЛ !
Сергей Коваль(Энергия (Львов)) с 10-тиметрового точно пробил в правую от Савенко "девятку".
12’
ГОЛ !
Розыгрыш "свободного"* Коваль покатил мяч Сергею Чепорнюку(Энергия (Львов)), который нанес точный удар с левого фланга.
11’
ГОЛ !
После передачи с углового от Разуванова Тарас Кузь(ЛТК (Луганск)) нанес точный удар метров с 5-ти.
8’
ГОЛ !
После передачи Бондаря Сергей Коваль(Энергия (Львов)) остановил мяч в штрафной ЛТК и сумел протолкнуть "сферу" в сетку.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ZiCxroHy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил