Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 27 мая 2013, 17:50
4108
7

Плей-офф. 1/2 финала. Энергия – Локомотив – 0:1 + ВИДЕО

«Локомотив» впервые в сезоне выигрывает во Львове и выходит в финал плей-офф!

| Обновлено 27 мая 2013, 17:50
4108
7
Плей-офф. 1/2 финала. Энергия – Локомотив – 0:1 + ВИДЕО

Четверта гра раунду плей-офф у Львові мала дати відповідь відразу на декілька запитань. По-перше, чи зуміє чинний чемпіон вдруге за два дні перемогти переможця регулярного чемпіонату Екстра-ліги харківський «Локомотив» у рідних стінах. По-друге, чи зуміють більш вікові та досвідченіші гравці «Енергії» відновитися до четвертого матчу після вчорашньої переможної битви. По-третє, чи зуміє команда в так званій шахові партії, якими стали матчі раунду плей-офф із «Локомотивом», на досвіді дотиснути молоду команду Євгена Ривкіна. Як показала четверта гра, суперники справді були гідними один одного, а матч тривав до першої помилки. Та про все за порядком.

На звітну гру і «Енергія» і «Локомотив» вийшли в дещо ослаблених складах. В «залізничників» участі в матчі не брали Віталій Кисельов та Євген Клочко. Останній у третьому матчі отримав червону картку і змушений був цю гру пропускати. В «Енергії» зі складом теж не все було гладко. У попередньому матчі ушкодження зазнав досвідчений Максим Павленко, який, забігаючи наперед, у четвертому поєдинку на майданчику з’явився лише наприкінці матчу, коли необхідно було рятувати гру.

Зі стартових хвилин ані команда Олександра Косенка, ані підопічні Євгена Ривкіна подій не форсували. Було помітно, що ціна цієї гри може коштувати комусь потрапляння до фіналу.

Початок матчу запам’ятався емоційністю Вороніна та Макаєва. Аби охолодити пил обох гравців і Максим, і Ільдар від головного арбітру гри Олега Іванова одразу отримали попередження у вигляді жовтих карток.

Коли пристрасті вгамувалися, команди почали грати у футбол. У «Локомотива» небезпечно стріляли по воротах Владислава Лисенка Олександр Сорокін та Микола Білоцерківець. У «енергетиків» свої удари завдали Струк, Чепорнюк, Макаєв та Легчанов. Однак на висоті у цих епізодах був кіпер харківської команди Дмитро Литвиненко. Більше того, після власного удару Легчанов зазнав ушкодження і на майданчику в цьому матчі більше не з’явився. Загалом до середини першого тайму тривала рівна гра. Жодній із команд не вдалося заволодіти ініціативою.

Щоб внести корективи у гру головний керманич «Енергії» Олександр Косенко на 12-ій хвилині взяв тайм-аут. Щоправда, ця пауза не змінила малюнок гри. Перший тайм так і завершився «сухими» нулями.

На старті другого тайму активнішими були господарі. Спочатку Овсянніков пробив з-меж штрафного майданчику, але у рамку воріт не влучив. Згодом Бондар «стріляв» здалеку, але удару Дмитра забракло точності. «Локомотив» не забарився з відповіддю. Білоцерківець видряпав м’яча у боротьбі з Макаєвим і пробив із розвороту, але Лисенко до такого удару був готовим. А далі вже Кондратюк після прострілу Білоцерківця влучив у штангу.

Обмін ударами з будь-яких відстаней продовжувався, а нулі на табло Палацу спорту «Галичина» продовжували світитися. Так протривало до 30-ї хвилини. «Локомотиву» вдалося провести затяжну атаку, яку після серії декількох невлучних спроб пробити Владислава Лисенка, вдалося влучним ударом з семи метрів завершити Сергію Журбі.

Реакція тренерського штабу «Енергії» не забарилася – тайм-аут. До завершення матчу залишалося грати ще майже 10 хвилин, а у футзалі за такий проміжок часу, як відомо, відквитати можна й не таку перевагу у рахунку. Та тільки не цього разу. «Локомотив» грамотно та надійно зіграв у захисті. І, навіть, коли на майданчику за 3 хвилини 43 секунди до завершення гри в «Енергії» з’явився п’ятий польовий гравець (замість Лисенка – Овсянніков) і досвідчений Максим Павленко, це не принесло жодних дивідендів.

«Енергія» не зуміла пробити Дмитра Литвиненка. А «Локомотив» вперше у сезоні переміг «Енергію» у Львові і тим самим гарантував собі місце у фіналі, де зіграє з івано-франківським «Ураганом». «Енергія» своєю чергою склала чемпіонські повноваження і побореться за бронзові нагороди з луганською «ЛТК».

Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК

«Энергия» (Львов) – «Локомотив» (Харьков) – 0:1 (0:0)
Счет в серии 1:3

«Энергия»: Владислав Лысенко - Валерий Легчанов, Денис Овсянников, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев - Сергей Коваль, Сергей Чепорнюк, Сергей Якунин, Степан Струк - Дмитрий Бондарь, Максим Павленко, Павел Пичкуров
«Локомотив»: Дмитрий Литвиненко - Николай Белоцерковец, Дмитрий Клочко, Дмитрий Сорокин, Александр Сорокин - Дмитрий Камеко, Дмитрий Федорченко, Максим Воронин, Сергей Журба - Александр Кондратюк, Евгений Серый 

Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Андрей Ивашина (Сумы)

 Сергей Журба, 30.
 Ильдар Макаев, 3. Степан Струк, 19. - Максим Воронин, 3.

Удары (в створ): 22 (9) –35 (20).

ЭНЕРГИЯ – ЛОКОМОТИВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

30’
ГОЛ ! Гол забил Сергей Журба(Локомотив (Харьков)). Затяжная атака Локомотива, несколько неудачных попыток пробить, мяч отскочил к Журбе и тот ударом с 7 метров отправил мяч в ворота.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 46
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Di Kopiy
А что у Локо с Рывкиным разве проблемы есть?
muchomor442
Тогда почему таблица бомбардиров не обновляется,ни здесь,ни на сайте экстра-лиги?Только на сайте Урагана за этим следят!(Думал для статистики).
forca_uve
и тем и другим
henry_14ua
Мають зараховуватися
Di Kopiy
Тяжело играть без тренера...
muchomor442
А что,мячи забитые в плей-офф,на счет бомбардиров не зачисляются?