Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 29 мая 2013, 12:00
1960
0

Камерун – залік! Чорногорія – іспит!

Збірна України зіграє товариський матч проти Камеруну

| Обновлено 29 мая 2013, 12:00
1960
0
Камерун – залік! Чорногорія – іспит!

Напередодні одного з найважливіших для збірної України матчів кваліфікаційного турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії проти збірної Чорногорії, наша команда зустрінеться ще з одним суперником.

2 червня 2013 року о 21:00 у м. Київ на НСК «Олімпійський» збірна України виступить проти національної збірної Камеруну.
 
Матч Україна – Камерун стане перевіркою міцності та готовності нашої команди до реваншу з чорногорцями. Тому у матчі зі збірною Камеруну національній збірній надзвичайно важливо мобілізувати весь свій потенціал та отримати емоційний заряд рідних трибун, що надихатиме на результат і під час виїзного поєдинку.
 
До того ж, збірна Камеруну – досить потужний та непередбачуваний суперник. Саме збірна Камеруну рекордсмен африканського континенту по участі у фінальних турнірах Кубку Світу. За всю свою історію камерунці 6 разів потрапляли до цього турніру. А у 1982 та у 1990 роках досягли дійсно вражаючих результатів. Так, дебютувавши на Кубку Світу 1982, що проходив у Іспанії, збірна Камеруну зіграла у нічию усі три групові матчі (з Італією, Польщею та Перу) і у наступному раунді поступилася італійцям лише у різниці забитих та пропущених м’ячів.  
 
Кубок Світу 1990 року в Італії став ще більшим тріумфом збірної Камеруну. У першому груповому матчі камерунці обіграли діючого Чемпіона Світу – збірну Аргентини Дієго Марадони. Далі – виграш у збірної Румунії. Навіть поразка збірній СРСР, не завадила Камеруну вийти до 1/8 фіналу Чемпіонату, де команда обіграла збірну Колумбії. І лише в 1/4 збірна Камеруну поступилася засновникам футболу, збірній Англії. Таким чином, камерунці стали першою африканською командою, якій вдалося дійти до чвертьфіналу Кубку Світу. До речі, тренував тодішню збірну Камеруну радянський майстер Валерій Непомнящий.
 
На африканському континенті «нестримні леви» на цілих 6 років захопили лідируючі позиції: тричі підряд збірна Камеруну ставала фіналістом Кубку африканських націй, а у 1984 та 1988 роках – вигравала чемпіонат континенту.
 
Тож на заліковому етапі перед матчем зі збірною Чорногорії майстерність збірної України перевірять справжні професіонали. 
 
Придбати квитки на українсько – африканське протистояння вже можна на сайті www.ufi.com.ua, а в травні – у касах НСК «Олімпійський».
 
Номінальна вартість квитків: 15, 20, 30, 50, 80, 100, 150 та 200 грн.
 
Квитки в сектори категорії «Бізнес» вартістю 150 та 200 грн. дають змогу відвідати ресторани НСК «Олімпійський» (їжа та напої оплачуються додатково).
 
Деталі щодо умов придбання квитків, оформлення колективних замовлень, оренди корпоративних лож (скай-боксів) – на www.ufi.com.ua.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 02:23 0
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 6
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.