Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 16 марта 2013, 14:48
2564
0

Энергия – ЛТК. Анонс

Тепер без фаворита

| Обновлено 16 марта 2013, 14:48
2564
0
Энергия – ЛТК. Анонс

У суботу, 16 березня, у Львові зустрінуться третя і четверта команда Екстра-ліги. Діючий чемпіон України львівська «Енергія», яка дещо пригальмувала в останніх матчах, прийматиме молоду та амбітну луганську команду, яка у цьому чемпіонаті в якійсь мірі стала справжнім відкриттям для футзальної України.

Не так уже й просто пригадати, коли «енергетики» в чемпіонаті програвали двічі поспіль, при чому за два матчі пропускаючи 11(!) голів у власні ворота. Погодьтеся, як для чемпіона України та команди, що завжди вирішує максимальні завдання, забагато. Відповідно, коли, як не перед «ЛТК», реабілітовуватися перед власними вболівальниками… Матч з луганчанами дасть відповідь на запитання, наскільки «енергетики» вийшли з тієї ігрової ями, у яку потрапили.

Сказати, що матч для львів’ян буде непростим – не сказати нічого. У цьому сезоні галичани, хоч і двічі перемагали команду зі сходу, однак давалися вони непросто. Особливо у Львові, коли «енергетики» святкували перемогу з рахунком 3:2.

Основний козир львів’ян проти луганчан – безцінний ігровий досвід гравців та тренерського штабу. «Перебігати» свого суперника «Енергія» не зможе точно, а от «головою» перемогти – цілком реально. «Телефоністи», швидше за все, зроблять ставку на «фізику». Фізична витривалість підопічних Романа Ковальчика на хорошому рівні, відповідно цей козир гості, мабуть, і використовуватимуть. Серед мінусів «ЛТК» – нестабільність гравців та команди.

Перемога у протистоянні кожну з команд на крок наблизить до плей-офф, однак у разі невдачі чемпіонат для «Енергії» та «ЛТК» продовжиться. З топ-четвірки кращих команд Екстра-ліги не випаде ніхто, а відповідно і далі знаходитиметься у зоні плей-офф.

Немає сумнівів у тому, що з особливою енергією проти своєї колишньої команди зіграють Тарас Кузь, Дмитро Іванов та Андрій Пітуля. Матчі проти «Енергії» для них особливі. Окремо би хотілося відмітити ще двох гравців «ЛТК» – Артема Рося та Богдана Свірідова. Їхня зіграність та розуміння один одного на майданчику заслуговує на теплі слова. Зрештою, як і в «Енергії» дует Коваль-Макаєв.

Цікаво, що матч «Енергії» та «ЛТК» пройде в Палаці спорту «Галичина» у суботу (!), а не у робочий день, як це було раніше. Відповідно глядачів на трибунах значно побільшає. Хоча хтозна… У Львові так замело і закурило снігом, що й командам добратися до Палацу спорту, мабуть, буде непросто.

Богдан ПАСТЕРНАК

16 марта, суббота
«Энергия» (Львов)  «ЛТК» (Луганск)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Сергей Гроховецкий (Киев)
Инспектор матча – Валентин Савицкий (Борисполь)
Делегат АМФУ – Николай Повысший (Киев)
Результаты предыдущих матчей – 5:0, 3:2, 2:5
 Прогноз Sport.ua – 2:2

 

Опрос

Голосов 9
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «ЛТК»?

Победа «ЛТК»

2 голоса 22.22 %

Ничья

3 голоса 33.33 %

Победа «Энергии»

4 голоса 44.44 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.