Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 10 марта 2013, 14:39
2328
1

Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Очки господарям даються з великим трудом, але вигравати треба

| Обновлено 10 марта 2013, 14:39
2328
1
Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Суперники по матчу 22-го туру в Рівному давні знайомі. Якщо заглянути в історію, то «Енергії» чудово знайомі обидва колективи, які згодом об’єдналися в одну монолітну команду. «Енергетики» свого часу зустрічалися ще у першій лізі з МФК «Рівне», а у вищій і з «Кардиналом», і з МФК «Рівне». Дехто з гравців встиг пограти у складі кількох команд.

Проте ті матчі вже давно в історії, і МФК «Кардинал-Рівне» веде новий облік стосунків з львів’янами. Незважаючи на місце, яке команди посідають в турнірній таблиці, боротьба між географічними сусідами точиться неабияка. Жодний матч цього західноукраїнського дербі не пройшов за повної переваги «енергетиків». Але статистика річ вперта, і відповідно до неї в 9 матчах львів’яни здобули аж 6 перемог при трьох мирових угодах, різниця м’ячів 27:14 на користь «Енергії». Хоча це аж ніяк не свідчить про їхню беззаперечну ігрову перевагу. Адже окрім двох, всі інші виграші були з мінімальним рахунком, а переможця в тих матчах з упевненістю можна було назвати лише після фінального свистка.

У звітному сезоні команди зустрічалися тричі. У Рівному була зафіксована бойова нічия, причому діючий чемпіон постійно був у ролі наздоганяючого – 2:2. У Львові двічі сильнішими виявилися господарі, у першому матчі вирвавши перемогу після перерви – 5:2 (2:2), а в грі третього кола завдяки єдиному голу.

У «кардиналівців» в усіх очних зустрічах із «енергетиками» по три голи забили Піддубний і Маринюк, по два Волянюк і Олександр Бондар, причому останній ще одного разу відзначився граючи за «енергетиків». У «Енергії» 6 голів у ворота рівнян забив Рогачов, 4 на рахунку Легчанова, 3 провів Коваль. Цікаво, що найбільш результативними для львів’ян були заключні десятихвилинки таймів – з 11-ї по 20-ту вони забили 8 голів, а з 31-ї по 40-ву – 10. А найбільш результативною виявилася 40-ва хвилина, під час якої було забито три голи. Цікаво, що два з них забив Рогачов. Натомість рівняни рівномірно розподілили голи по трьом десятихвилинкам, забивши по 4-5 голів, а ось в перші 5 хвилин їм жодного разу не вдалося засмутити голкіперів львів’ян, і лише 1 м’яч вдалося забити в другій п’ятихвилинці. А найпопулярнішою для кардиналівців була 37-ма хвилина, під час якої вдалося відзначитися двічі.

Незважаючи на потужну гру, яку рівняни демонструють в останніх матчах, очки даються їм з великим трудом, фортуна частіше прихильна до їхніх суперників. Але все має свій початок і свій кінець, здається, час футбольному Богу стати прихильнішим до «кардиналівців» і віддячити колективу за напористість, завзятість та непоступливість. У жодній грі рівняни не склали зброю, а постійно борються до заключної секунди гри. На жаль, через червону картку, отриману в попередній грі, не зможе допомогти команді її кращий бомбардир у звітному сезоні Андрій Чернієнко, але всі інші гравці готові дати справжній бій чемпіону України. А рівненські вболівальники, які останнім часом все палкіше підтримують свою команду, сподіваються, що МФК«Кардинал-Рівне» нарешті здобуде першу перемогу в матчах із «Енергією». Тим більш, щоб зберегти надію на місце в плей-офф, втрачати очки вже не можна, а отже потрібна лише перемога.

Проте і львів’яни, які в останніх шести матчах чергують перемоги з поразками, не можуть почувати себе комфортно, адже можна і позбутися місця в лідируючому квартеті. Для гарантування собі місця в першій четвірці їм потрібно в заключних 6 матчах набрати 9 очок, а у разі перемоги над «Єнакієвцем» вистачить і 6. Але гра з «Єнакієвцем» відбудеться в заключному турі, і навряд чи «енергетики» захочуть відкладати вирішення своєї долі на останній матч регулярного чемпіонату.

Отже, щоб не сталося, боротьба в Рівному буде знову запеклою, в усякому випадку вболівальникам сумувати не доведеться, на них очікуватиме справжнє футбольне свято, з інтригою і непередбачуваним перебігом подій. Фортуна, яка до цього була на боці енергетиків, може змінити свою думку і стати більш прихильною до рівнян, яким і справді вже час перемагати. А отже, звітний поєдинок має бути не менш принциповим і захоплюючим, аніж попередні. А переможе, звичайно той, кому ця перемога буде найбільше потрібною і бажаною.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

10 марта, воскресенье
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Энергия» (Львов)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
Результаты предыдущих матчей – 2:2, 2:5, 0:1
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Дмитрий Беспорочный (Харьков)
Инспектор – Станислав Ушкань (Кременчуг)
Делегат АМФУ – Александр Елшанский (Сумы)
 Прогноз Sport.ua – 5:3

 

Опрос

Голосов 12
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Энергия»?

Победа «Энергии»

1 голос 8.33 %

Ничья

1 голос 8.33 %

Победа «Кардинал-Ровно»

10 голосов 83.33 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
firman101
Прочитав последний абзац, весь текст можно не читать. Особенно о МФК Ровно