Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 28 февраля 2013, 14:28
2283
0

Энергия – Спортлидер+. Анонс

У кожного свої завдання

| Обновлено 28 февраля 2013, 14:28
2283
0
Энергия – Спортлидер+. Анонс

Після матчів 1/8 фіналу Кубка України поновлюються ігри у чемпіонаті Екстра-ліги. Діючий чемпіон України львівська «Енергія» в рамках 20-го туру прийматиме аутсайдера чемпіонату хмельницький «Спортлідер+».

Обидві команди до матчу у національному чемпіонаті підходять у різному настрої. У кубкових поєдинках львів’яни та хмельничани показали діаметрально протилежний результат. Команда Микола Сича здобула непросту перемогу у Харкові над місцевим «Монолітом» (5:2), а підопічні Івана Стасюка програли у Києві «Епіцентру К3» з рахунком 3:6. Головний тренер «Спортлідера+» назвав цей матч найганебнішим у цьому сезоні. Зважаючи на цю поразку та цифру нуль у графі перемоги у чемпіонаті,  хмельничанам є за що реабілітовуватися перед власними вболівальниками. Утім, чи зможе «Спортлідер+» зачепитися бодай за нічию, покаже лише гра.

Звісно, шанси у дебютанта чемпіонату є і будуть, адже «Енергія» зараз далеко не безгрішна. Були шанси у хмельничан зачепитися за результат і Львові, і у Хмельницькому. Непогано команда зіграла і товариському матчі з «Енергією» у Львові, однак клас та досвід титулованіших гравців у вирішальний момент давався взнаки.

Хоч і в турнірній таблиці команді Івана Стасюка уже нічого не світить, однак гравці і тренерський штаб команди, мабуть, собі не пробачать того, якщо не здобудуть бодай одну перемогу у дебютному для себе чемпіонаті. Зважаючи на це, «Енергії» будь-що потрібно забути про недооцінку суперника чи легку прогулянку.

Команда Миколи Сича, на відміну від свого суперника, вирішує зовсім інші завдання в турнірній таблиці, а саме – потрапляння до плей-офф. В разі перемоги вдома над аутсайдером, «зелено-білі» двері вирішальних матчів відкриються ще більше. Допомогти «Енергії» вирішувати це завдання уже зможе Сергій Коваль, який відбув уже триматчеву дискваліфікацію. Утім, чи зіграє він знає, мабуть, тільки головний тренер «Енергії». Усі крапки над і розставить лише гра, яка в Палаці спорту «Галичина» розпочнеться о 13.00.

Богдан ПАСТЕРНАК

28 февраля, четверг
«Энергия» (Львов)  «Спортлидер+» (Хмельницкий)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Андрей Ивашина, Игорь Кравченко (оба – Сумы)
Инспектор матча – Юрий Веремчук (Ровно)
Делегат АМФУ – Василий Симонов (Харьков)
Результаты предыдущих матчей – 5:3, 2:0
 Прогноз Sport.ua – 4:2

 

Опрос

Голосов 11
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Спортлидер+»?

Победа «Спортлидер+»

2 голоса 18.18 %

Ничья

2 голоса 18.18 %

Победа «Энергии»

7 голосов 63.64 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.