Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
6375
0

Микола СИЧ: «Зробили свято вболівальникам»

«Энергия» – «Спортлидер+» – 6:4. Послематчевые комментарии главного тренера львовян

Микола СИЧ: «Зробили свято вболівальникам»

Головний тренер «Енергії» Микола СИЧ поділився враженнями від матчу з хмельницьким «Спортлідером+», у якому його команда святкувала перемогу з рахунком 6:4.

- Зробили свято вболівальникам, - каже Микола Анатолійович. - Сьогодні команди на двох забили десять голів і є надія, що на наступні матчі буде більше вболівальників. Сьогодні «Енергія» грала один тайм. У першому таймі була відсутня і гра, і мотивація, і самовіддача. Ці фактори зіграли з нами злий жарт. У нас були моменти, але ми програли з рахунком 0:3. Для того, аби вигравати, потрібно забивати м’ячі. У першому таймі нам це не вдалося. Після перерви ми перебудувалися, пішли на ризик, який себе виправдав. Позитив команди – гра саме у другому таймі. А перший тайм – це окрема розмова. По цьому матчу буде не один, а два перегляди.

- Що сказали хлопцям у перерві?
- Краще вам того не знати. Розмова була жорстокою. На жаль, нам чомусь не вдається налаштувати команду на перші тайми. У перерві ми зробили серйозні висновки. Другий тайм був уже іншим.

- Чи не були думки випустити п’ятого польового ще у першому таймі?
- Так. Мій помічник мені підказував, адже за дві хвилини була пауза. Утім, вирішили цю справу перенести на другий тайм. Хотілося, щоб гравці заспокоїлися і нас час не піджимав.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.