Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 февраля 2013, 18:58
1495
0

Говерла провела спарринг с Николаевом

Дубль Лысенко принес победу ужгородской команде

| Обновлено 24 февраля 2013, 18:58
1495
0
Говерла провела спарринг с Николаевом

«Говерла» (Ужгород) – МФК «Миколаїв» (Миколаїв) – 2:1

За тиждень до старту весняної частини чемпіонату «Говерла» провела контрольний матч проти першолігового МФК «Миколаїв», який проводить навчально-тренувальні збори на Закарпаті.
 
Через важке поле технічний потенціал наших футболістів відійшов на другий план, на перший план вийшла силова боротьба, дальні удари, краща гра на другому поверсі. Однак, і в цьому компоненті ужгородці переважили свого суперника.  Господарі поля взяли під контроль володіння м’ячем, подовгу розігрували комбінації, таким чином трохи послабили пильність суперника в обороні. А на 32 хвилині гри чудовою передачею вивели на побачення з голкіпером Володимира Лисенка, який холоднокровно пробив повз воротаря корабелів у дальній кут – 1:0. Перший тайм так і завершився.
 
Початок другої половини матчу засвідчив, що гості не збираються складати зброю. Потужним ударом з центра поля на 48 хвилині  гравець миколаївців зумів відновити статус-кво.    
 
Та вже через кілька хвилин масована атака господарів завершилася голом у ворота гостей. Правим краєм Міщенко зблизився до штрафної «корабелів» віддав передачу на дальню стійку, де набігав Лисенко, незважаючи на протидію суперників Володимр зумів проштовхнути м’яч у сітку воріт миколаївців – 2:1.
 
Ужгородці після забитого м’яча не збавили обертів, а постійно загрожували воротам суперника. Після кількох ударів наших футболістів, коли кіпер «Миколаєва» був безсилий йому на допомогуприходила стійка воріт.  Тож рахунок матчу залишився незмінним.
 
Склад «Говерли»: Бабенко (Надь,46) – Малішич, Щедраков, Печенкін, Макаренко – Райчевіч, Петров (Ле Таллек 39 ), Єдігарян (Лопез, 79), Міщенко (Чурко 76), Трухін – Лисенко (Балафас 55).
 
Голи: Лисенко, 32, 52.
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.