Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 30 сентября 2013, 22:59
2063
0

Спортлидер+ – ЛТК. Анонс

Поки що було 3:15 – це має стати сильним подразником

| Обновлено 30 сентября 2013, 22:59
2063
0
Спортлидер+ – ЛТК. Анонс

Важко анонсувати гру команди, що програла тринадцять із чотирнадцяти своїх матчів в Екстра-лізі. На жаль, колектив, поки що навіть близько не виправдовує сподівань своїх засновників, вболівальників, та й гравці, мабуть, теж сподівались на інші результати.

На початку сезону багато вболівальників і спеціалістів з інших міст України задавали питання, чи на довго цей проект – «Спортлідер+», чи не вийде так, як уже було не раз в нашій країні, коли люди сприймали спортивні клуби як забавки, як іграшки. Чи не набридне керівництву займатись цією діяльністю, якщо вона не буде приносити очікуваного результату. І тоді, і зараз відповідь на ці питання була і залишається одна – ні.

Люди, котрі взялись за футзал в Хмельницькому, прийшли надовго і всерйоз. Засновано власну футзальну ДЮСШ, друга команда «Спортлідер+», що виступає в першій лізі і складена з молодих подільських вихованців, видала триматчеву безпрограшну серію в іграх із набагато досвідченішими суперниками. Президент клубу живе футзалом – потрібно бачити, як він реагує на гру власних підопічних, які це емоції... Тим більше прикрішими видаються результати команди.

В гості до Хмельницького їде колектив, що уже має власну успішну футзальну історію. Нещодавно команда переїхала у новий спорткомплекс, один із найкращих в Україні. В колективі грає багато власних вихованців, що пройшли шлях із школи до першої команди. «ЛТК» можна назвати базовою командою молодіжної збірної України. Так що в п'ятницю зустрінуться команди, що перебувають на різних етапах розвитку.

Мабуть, це і зумовило результати перших двох матчів: 7:3 та 8:0 на користь «ЛТК». І якщо у першому матчі велика різниця в рахунку зумовлена ризиком хмельничан і грою в п'ять польових (до того гра була більш-менш рівною), то в другому поєдинку з перших хвилин у «Спортлідера+» не було жодного шансу.

До матчу команди підходять із різним настроєм. Хмельничани, після прекрасної гри із «Енергією» та «Єнакієвцем», що принесла їм перше залікове очко провели жахливу десятихвилинку в Рівному, що обернулась нищівними 3:8. У команди надовго вибув з гри Карбовський, ще не відновився від травми Кіндяков. Луганчани ж, навпаки, перервали серію невдач перемогою над чемпіоном – «Енергією» 5:2. У команди на матч в Хмельницькому лише одна кадрова втрата – дискваліфікований уродженець Хмельницької області Олександр Стрілець. Цікавим цей матч буде і протистоянням двох братів-близнюків – Вадима («Спортлідер+») та Дмитра («ЛТК») Іванових.

«ЛТК» забив м’ячів подолянам більше усіх у цьому чемпіонаті. Сподіваємось цей факт стане іще одним подразником для господарів, щоб продемонструвати жагу до перемоги і подарувати глядачам напружений, цікавий і ефектний матч.

Євген БАЙ

8 февраля, пятница
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «ЛТК» (Луганск)  
Хмельницкий. Спорткомплекс ХНУ. 18.00
Результаты предыдущих матчей – 3:7, 0:8
 Арбитры: Роман Проць (Дрогобыч), Андрей Лютый (Львов)
Инспектор матча – Владимир Штундер (Донецк)
Делегат АМФУ – Габор Вайда (Львов)
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 15
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «ЛТК»?

Победа «ЛТК»

9 голосов 60 %

Ничья

3 голоса 20 %

Победа «Спортлидер+»

3 голоса 20 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.