Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 09 февраля 2013, 14:56
4351
0

Спортлидер+ – ЛТК – 5:6 + ВИДЕО

Интригующий счет, неинтригующая игра

| Обновлено 09 февраля 2013, 14:56
4351
0
Спортлидер+ – ЛТК – 5:6 + ВИДЕО

Нехай не вводить в оману читачів, які не бачили гру, підсумковий результат матчу. Інтрига в ньому, звичайно, була присутня, але закінчилась задовго до завершення поєдинку.

Матч міг би стати знаковим для братів Іванових, але вони рідко перетинались на майданчику, а потім і взагалі в грі залишився тільки один з них. Господарі могли зробити подарунок одному із найперспективніших власних вихованців - Дмитру Михайленку, що святкував в цей день своє 20-річчя. Але все завершилось простою прозою життя - ЛТК переміг. Зробив це заслужено, показавши свій високий клас. І в проблемах, що виникали в гостей по ходу поєдинку винні вони самі. Десь розслаблялись, не догравали епізоди, десь починали грати із господарями в сумбурну гру, що виливалось в небезпечні моменти біля воріт обох суперників. Але клас команди дозволив їм вийти із цього поєдинку переможцями.

Матч почався із спокійної гри, що не віщувала зливи голів. Обидві команди діяли обережно, рідко доводячи свої атаки до ударів по воротам. А коли і доходило до цього, то постріли були або неточними, або занадто легкими для воротарів і захисників команд. Освоївшись на майданчику гості перейшли до пресингу, атакуючи суперників ще біля їхніх воріт. Ця тактика дала результат - подоляни рідко покидали власну половину, часто втрачали контроль над м'ячем, що і вилилось в перший пропущений гол. На 10-ій хвилині матчу з лівого краю штрафного майданчика сильно пробив Богдан Свірідов і м'яч опинився в воротах. Гості продовжили грати в свою гру, пресингуючи суперника по всьому майданчику, а їхній тренер з трибуни закликав їх грати ще щільніше і швидше. У господарів так нічого і не виходило в атаці, але вони забили, вижавши максимум із наданої нагоди -  Калуков втік на побачення із воротарем, який кинувся йому в ноги і, здавалось, відвів загрозу, але від нього м'яч ліг точно на ногу набігавшого Сондака. 1:1 і гра стала більш видовищною. Одразу після гола господарів ЛТК отримав п'ятий фол і у хмельничан залишалось ще три хвилини в першому таймі, щоб спровокувати луганчан на шостий - пробивний. Та сталось все навпаки. На 18-ій хвилині судді могли сміливо ставити пенальті в ворота ЛТК, але чомусь не помітили порушення правил в штрафній луганчан. А вже в наступній атаці поставили пенальті в ворота «Спортлідера+», углядівши гру рукою Дмитра Михайленка. Хмельничани поміняли воротаря, але Кіндяков нічого не зміг протиставити пострілу Рося. І буквально на тій же хвилині забив свій другий м'яч Богдан Свірідов - після помилки подолян гості розіграли зайвого і йому залишалось закотити м'яча в пусті ворота. 1:3 і безрадісні перспективи на другий тайм.

Друга половина почалась із пресингу господарів, котрі почали грати набагато активніше. Що і принесло їм результат на 25-ій хвилині, це Сондак першим розібрався в метушні в штрафній ЛТК. Здавалось хмельничани зачепились, почали грати на рівних, але необов'язковий кутовий на 29-ій хвилині привів до четвертого голу в їхні ворота - Богдан Свірідов з такою силою пробив в дев'ятку, що у голкіпера не було жодного шансу. Далі пішла нервова гра. «Спортлідер+» замінив воротаря, а з 33-ї хвилини почав грати в п'ять польових. Але це призвело тільки до двох схожих голів у власні ворота - Артем Рось двічі забивав в порожні ворота. До того ж другий із цих м'ячів призвів ще й до вилучення Вадима Іванова, що затримував суперника - друга жовта за три хвилини, і перший матч перед хмельницькою публікою для нього передчасно закінчився.

2:6 за три хвилини до завершення матчу, здавалось, що може бути ще цікавого, але...Іншої думки були господарі. Ярослав Заворотний з гострого кута на 38-ій хвилині робить рахунок 3:6. ЛТК марнує можливість не попавши в порожні ворота. Дмитро Калуков на 40-ій хвилині замикає простріл - 4:6. Через десяток секунд Андрій Ткачук реалізовує пас Заворотного - 5:6. Що робив в ці хвилини захист ЛТК незрозуміло, на що й натякав після матчу тренер команди гостей. У хмельничан ще залишалось 6 секунд і володіння м'ячем. Гру на себе взяв Засенко, але його удар прийшовся набагато вище воріт. І за декілька секунд луганчани вже стрибали від радості в центрі спортивного майданчика. Мабуть для них цей матч закінчився набагато раніше...

Євген БАЙ

«Спортлидер+ (Хмельницкий)» - «ЛТК (Луганск)» - 5:6
Владимир Сондак, 16, 25, Ярослав Заворотный, 38, Дмитрий Калуков, 40, Андрей Ткачук, 40 - Богдан Свиридов, 10, Артем Рось, 19, с пенальти, Богдан Свиридов, 19, 29, Артем Рось, 36, 37

«Спортлидер+ (Хмельницкий)»: Богдан Тимощук, (Евгений Киндяков, '30) - Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Алексей Фетько, Андрей Ткачук - Дмитрий Михайленко, Андрей Засенко, Олег Чеботарев, Ярослав Заворотный - Вадим Иванов, Дмитрий Мартынюк, Максим Ивонко
«ЛТК (Луганск)»: Андрей Питуля - Артем Рось, Богдан Свиридов, Никита Шпигарь, Максим Литвинов - Владимир Разуванов, Дмитрий Иванов, Максим Бессалов, Тарас Кузь - Никита Лазыкин
 
Владимир Сондак, 17. Вадим Иванов, 34. Олег Чеботарев, 35. Ярослав Заворотный, 39. - Никита Шпигарь, 33.
 Вадим Иванов, 37, второе предупреждение
 
Удары (в створ): 26(14) - 26(11)
 
 
ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА
 
РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ
 
 

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Ткачук(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Заворотный прострелил, а Ткачук спокойно переиграл вратаря.
40’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Калуков(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Калуков поразил ближний угол после паса Сондака.
38’
ГОЛ !
Гол забил Ярослав Заворотный(Спортлидер+ (Хмельницкий)). С острого угла точно пробил Ярослав.
37’
ГОЛ !
Гол забил Артем Рось(ЛТК (Луганск)). Вновь Артем точно пробил по пустым воротам.
37’
Вадим Иванов(Спортлидер+ (Хмельницкий)) получает красную карточку. Второе предупреждение Вадиму превратилось в удаление.
36’
ГОЛ !
Гол забил Артем Рось(ЛТК (Луганск)). Гости перехватили мяч, и Рось едва ли не из своей штрафной точно пробил по пустым воротам.
29’
ГОЛ !
Гол забил Богдан Свиридов(ЛТК (Луганск)). После паса Шпигаря с углового Свиридов плотно пробил в ближний верхний угол.
25’
ГОЛ !
Гол забил Владимир Сондак(Спортлидер+ (Хмельницкий)). После неразберихи в штрафной ЛТК игрок хозяев поразил ворота.
19’
ГОЛ !
Гол забил Богдан Свиридов(ЛТК (Луганск)). 3 в 1 вышли игроки ЛТК и четко реализовали свой шанс.
19’
ГОЛ !
с пенальти забил Артем Рось(ЛТК (Луганск)). За игру рукой рефери пенальти назначил.
16’
ГОЛ !
Гол забил Владимир Сондак(Спортлидер+ (Хмельницкий)), добив удар Калукова!
10’
ГОЛ !
Гол забил Богдан Свиридов(ЛТК (Луганск)). С левого края штрафной пробивал Свиридов, и мяч оказался в воротах. Возможно, имел место небольшой рикошет.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 22
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Вондроушова остановила Соболенко в Штутгарте и может сыграть с Костюк
Теннис | 19 апреля 2024, 18:17 3
Вондроушова остановила Соболенко в Штутгарте и может сыграть с Костюк

Маркета прервала серию из пяти поражений в матчах с теннисистками из топ-10

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.