Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 09 февраля 2013, 02:42
1796
0

Иван СТАСЮК: «Нужно было обострять игру»

«Спортлидер+» – ЛТК, послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 09 февраля 2013, 02:42
1796
0
Иван СТАСЮК: «Нужно было обострять игру»
Иван Стасюк

Іван Стасюк:

- В кожній грі є свої плюси і свої мінуси. Мінус це те, що ми програли, плюс це те, що після кожної поразки наш колектив стає сильнішим. Добрим є те, що ми не зупинились при рахунку 6:2. Намагались змінити рахунок і 6:5 закінчили. Але це маленька втіха, оскільки пріоритетом для нас є набирання очків в кожній грі. Якщо характеризувати сьогоднішню гру, то я в роздягальні хлопцям сказав: «Хлопці, відніміть ті стовідсоткові обрізки, то який буде рахунок?». А команда «ЛТК» досвідчена, вона кожну нашу обрізку наказувала по вищому рівню. А по самовіддачі, то хлопці старались, хотіли, але не вдалося.

- Чи не зарано Ви випустили п'ятого польового гравця?
- Вболівальники бачать це по своєму, а я відчуваю це з середини команди. Ми не повністю пішли п'ятим. В нас є награні комбінації, є люди, які виходять і якщо ви уважно дивились, то наша п'ятірка вийшла, а потім вона вся сіла, ми не повністю перейшли в ці хвилини на гру в п'ятого. Моя думка, що треба було загострювати гру.

- Дайте характеристику новачку Іванову.
- Людина прийшла, йому потрібно адаптуватись. Він на кожному тренуванні старається. Думаю, що він з допомогою наших гравців якнайшвидше адаптується і принесе користь нашій команді. Думаю, що рівень чемпіонату України набагато вищий за польський і тому йому поки що важко.

- Чи виправдані його жовті картки?
- Якщо людина заробила жовту картку, значить вона зробила помилку. Якби б він не помилився, він не фолив би потім.

Роман Ковальчик:

- Як Вам було дивитись за грою не з тренерської лави, а з трибуни?
- Звісно набагато важче. Але все таки і корисніше. Я помітив багато речей, які непомітні із тренерського місця. Я думаю треба звикати, напевне, з нашим суддівством я буду часто так дивитись. Життя заставляє, працюємо чесно, стараємось, готуємось. А по грі...Перш за все - дякую супернику, за толерантну гру, що не було грубої гри. Тому що тут все таки поле бажає бути кращим. Щоб не завелись хлопці, не наробили травм. Дякую вболівальникам, думаю гра для них була тактично інтересною. А в заключній стадії другого тайму вона була навіть трагікомічна. Думаю вони отримали море насолоди і будуть багато обговорювати цю гру. А як для тренера, то ця гра мені показала один серйозний недолік, але це не тактичний, а чисто психологічний. І не так легко його буде виправити.

Євген БАЙ

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.