Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1738
0

Микола СИЧ: «Обидві команди показали непоганий футзал»

«Енергія» (Львів) – «ЛТК» (Луганськ) – 3:2. Післяматчеві коментарі головного тренера львів’ян

Микола СИЧ: «Обидві команди показали непоганий футзал»

Микола Сич, в.о. головного тренера «Енергії»:

- Враження від гри тільки позитивні. Адже команда здобула три очки. Потішило те, що на матч прийшло чимало глядачів, думаю, їм повинна була сподобатися ця гра. Обидві команди показали непоганий футзал.

- Що скажете про гру Сергія Якуніна?
- Розумію до чого ви хилите. Він відіграв у першому таймі дві зміни. Потім його підмінив Легчанов. Але у Валерія є мікротравма, тому в другому таймі вирішив на одну зміну випустити Якуніна. При рахунку 3:1 у нашої команди був вихід 3 на 1. Це мало б закінчуватися взяттям воріт «ЛТК». Тоді б усі питання стосовно переможця були б знятті. Але Якунін бездарно розпорядився м’ячем, так робити не можна. І тут спрацювало старе неписане футбольне правило – не забиваєш ти, забивають тобі. І рахунок став 3:2. Тому була така напружена кінцівка.

- Роман Ковальчик відзначив, що в «енергетиків» покращилася самовіддача. Погодитесь із колегою і, взагалі, які маєте претензії до підопічних?
- Мені приємно, що спеціалісти відзначають не тільки негатив у нашій грі, а й позитив. У нас було трохи часу на підготовку. Вважаю, сьогодні «Енергія» була колективом однодумців.

- Можливо, команда старається для того, щоби ви якомога швидше позбулися приставки «в.о.». Як взагалі вам працюється із цієї приставкою?
- Не кривитиму душею, на мене це не діє. Так, є різниця між роботою виконувачем обов’язків головного тренера і без цієї приставки. Водночас, є додатковий стимул довести свою профпридатність. Я хочу довести , що можу працювати головним тренером, а команда доводить, що їх зарано списувати із футзальної карти України. У нас єдина мета – відстояти чемпіонство.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.