Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 23 декабря 2012, 14:50
2458
0

Енергія – ЛТК. Анонс

Лідер їде до чемпіона за реваншем

| Обновлено 23 декабря 2012, 14:50
2458
0
Енергія – ЛТК. Анонс

У неділю, 23 грудня, львівська футзальна «Енергія» зіграє останній домашній матч у році. Суперником львів’ян буде луганська «ЛТК», команда, що у цьому чемпіонаті уже встигла нашуміти і показати свої високі наміри.

Сказати, що матч для «Енергії» буде непростим – не сказати нічого. Хто слідкує за нашим чемпіонатом, той передбачить такий поворот подій. Симпатичне про себе враження луганчани залишили ще влітку, коли непогано зіграли на «Кубку Львівщини». Тоді, до речі, ЛТК і обіграла «Енергію» з рахунком 4:1, однак у чемпіонаті луганчани вдома склали зброю перед чемпіоном України. Коли, здавалося, у Луганську команда Романа Ковальчика може створити сенсацію, «телефоністи» за усіма статтями програли «Енергії» з рахунком 0:5. Утім, ця поразка лише додала оптимізму Романові Ковальчику та його підопічним працювати більше і більше.

Немає сумнівів у тому, що гравці ЛТК стрімголов летітимуть за сенсацією у Львові. Натомість львів’яни свого суперника перебігати не зможуть точно, а от тактично переграти опонента – справа цілком реальна. Нікому не секрет, що гравці львівської команди старші за віком, відповідно і досвіду у них значно більше. З цього можна зробити висновок, що Миколі Сичу і його команді у цій грі потрібно бути хитрішими.

Кадрових проблем в «Енергії» майже немає. До гри готуються усі, за винятком Дениса Овсяннікова, якому зробили операцію. Воротар Володимир Кардаш, який пропустив товариську гру з хмельницьким «Спортлідером+», також уже тренується у загальній групі і готовий зіграти у неділю.

На руку «Енергії» може зіграти те, що головний тренер ЛТК Роман Ковальчик разом з молодіжною збірною України їздив до Санкт-Петербурга на престижний міжнародний турнір. Відповідно, і часу підготувати свою команду до важливого матчу у Львові не було достатньо. Кували перемогу у дивовижному місті на Неві для нашої збірної і деякі гравці зі складу луганчан. У якому стані вони перебувають після збірної, яку гру покажуть у Львові, і чи зіграють взагалі – велика загадка.

Не складно здогадатися, що до рідного міста в особливому настрої приїдуть і корінні львів’яни – Тарас Кузь та Андрій Пітуля. Обоє свого часу грали за «Енергію», і якось не віриться в те, що матч для них не буде особливим. Швидше за все, вийде на майданчик проти «Енергії» ще один колишній гравець команди Дмитро Іванов.

Хто як зіграє, і хто буде в якому настрої після матчу, дізнаємось у неділю, 23 грудня. Чомусь немає сумнівів у тому, що в Палаці спорту «Галичина» летітимуть іскри.

Богдан ПАСТЕРНАК

23 декабря, воскресеье
«Энергия» (Львов)  «ЛТК» (Луганск)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Сергей Туржанский (Запорожье), Андрей Ивашина (Сумы)
Результат матча первого круга – 5:0
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 16
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «ЛТК»?

Победа «Энергии»

10 голосов 62.5 %

Ничья

1 голос 6.25 %

Победа «ЛТК»

5 голосов 31.25 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали
Футбол | 18 апреля 2024, 13:54 2
Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали

Украинский вратарь думает только о «королевском клубе»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.