Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 14 июня 2012, 10:06
1387
0

Медицинское патрулирование во время ЕВРО

В Киеве работает 35 медицинских бригад

| Обновлено 14 июня 2012, 10:06
1387
0
Медицинское патрулирование во время ЕВРО

Як повідомила заступник начальника Головного управління охорони здоров’я КМДА Алла Арешкович під час прес-конференції в медіа-центрі міста Києва, на період проведення чемпіонату ЄВРО 2012 на стадіоні працює 35 пішохідних патрулів, організовано 7 медичних пунктів, 5 з яких – силами київських клінічних лікарень і 2 медичних пункти забезпечує клініка «Борис».

Загалом до медичного забезпечення залучена 21 лікувальна установа: 6 – базових і 15 – резервних. У нематчевий період гостей та вболівальників обслуговує медичний персонал Олександрійської клінічної лікарні, клінічної лікарні №12 та №17, а в період матчів залучається клінічна лікарня «Феофанія», головний клінічний військово-медичний центр Міністерства оборони України та клініка «Борис».
 
Окрім зазначених медичних установ, кожного дня чергує 15 карет швидкої допомоги, 7 з яких знаходяться у периметрі фан-зони і готові надати медичну допомогу в амбулаторному режимі, 7 бригад чергують на під’їзних шляхах до фан-зони в якості резерву. Також чергує 1 бригада спеціалізованої психіатричної медичної допомоги.
 
На Трухановому острові, де розташувався фан-кемпінг шведських уболівальників, чергує 2 карети швидкої допомоги і організовано цілодобовий пункт медичної допомоги.
 
Щодо кількості звернень за медичною допомогою, то заступник начальника Головного управління охорони здоров’я зазначила, що з часу офіційного відкриття фан-зони звернулося 107 пацієнтів, 59 з них – іноземці. Тяжких травм і захворювань немає, лише садна, алергічні реакції, соматичні захворювання, підняття артеріального тиску, перегрівання. Зареєстровано 7 звернень іноземних гостей з приводу сильного алкогольного сп’яніння. Всі вони отримали відповідну допомогу, консультацію спеціалістів та вже виписані з лікарні.
Скарг на дії медичного персоналу не надходило. Алла Арешкович наголосила, що всі без винятку медичні працівники пройшли атестацію експертами УЄФА.
Евро-2012
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 23
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.