Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 12 июня 2012, 11:31
4467
8

Матч в Киеве: экзамен сдан на «отлично»

Глава городской администрации остался доволен взаимодействием всех служб

| Обновлено 12 июня 2012, 11:31
4467
8
Матч в Киеве: экзамен сдан на «отлично»

11 червня Київ на «відмінно» склав ЄВРО-іспит – перший матчевий день у столиці запам’ятається всім перемогою збірної України у поєдинку зі збірною Швеції.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов подякував правоохоронцям, медикам, співробітникам комунальних служб, працівникам фан-зони, стадіону, волонтерам і всім службам, що були задіяні під час матчу, за оперативну та злагоджену роботу в такий відповідальний, не лише для Києва, а й для всієї країни, день.
 
Так, за інформацією ГУМВС України в м. Києві, жодного інциденту ані до, ані після матчу столичною міліцією не було зафіксовано.
У Головному управлінні охорони здоров’я також повідомили, що за минулу добу не було зареєстровано жодного критичного випадку на територіях стадіону, фан-зони та фан-кемпінгу. До медиків звернувся 51 уболівальник, 16 з яких – іноземці.
Зокрема, 31 звернення надійшло до медичних служб, які чергували на НСК «Олімпійський». Переважно вболівальники скаржилися на підвищення тиску та погіршення самопочуття у зв’язку зі спекою. Лише одного фана було госпіталізовано – після матчу чоловік, оступившись, травмував ногу.
 
До медиків із фан-зони звернулися четверо вболівальників. На Трухановому острові було зафіксовано лише три звернення.
Усі вболівальники, які зверталися до лікарів, оперативно отримували необхідну допомогу.
За інформацією Головного управління комунального господарства КМДА, вивезення сміття відбувалося за графіком. Станом на ранок 12 червня з фан-зони було вивезено 150 метрів кубічних сміття. Працівниками комунальних служб здійснюється ретельне прибирання півтора кілометрової зони навколо НСК «Олімпійський» та центральної частини міста.
 
За словами керівника фан-організації зі Швеції Ула Хьостеда, понад 15 тис. шведських уболівальників прибули до Києва напередодні першого матчу за участю їхньої збірної. За традицією, зібравшись у кількості десяти тисяч, шведи перед грою пройшли маршем від центру міста до стадіону. І у фан-зоні, і під час параду шведські гості поводилися стримано та дисципліновано.
 
Організатори фан-зони інформують: пива і хот-догів за 11 червня реалізовано стільки ж, як за перші три дні роботи фан-зони. Також, волонтери медіа-центру Києва зібрали враження гостей столиці про місто: невдоволених не знайшлось.
Фанати мирно святкували перемогу України, обійшлось без сутичок.
 
За інформацією штабу з безпеки фан-зони, за добу не було зафіксовано жодних серйозних порушень – посилені заходи з безпеки дозволили уберегти спокій вболівальників.
 
Загалом, 95 телерадіокомпаній знімали матч на НСК «Олімпійському». Ще близько 30 телекамер слідкували за настроями уболівальників у фан-зоні.
 
 
Евро-2012
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 15
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Kosty76
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Axelzagg73
Комментатор на СПОРТ 1 тоже про Полтаву ляпнул!Но там такую историю не преподают,а наши должны знать.
klok_d
Соррі, я до цього пана звертався
doc_i — 12.06.2012 12:14
klok_d
[quote macaron4eg—12.06.2012 12:18]chester_so—12.06.2012 11:49
До чого тут битва під Полтавою, ви історію хоч трохи вивчали, там українські козацькі війська Мазепи були в одному війську із Карлом, а на боці Петра тільки мізерний відсоток. Не слухайте всяких клоунів типу гамул, ми із шведами були одним військом, а програли в основному через дурний збіг обставин.Україна, вперед!!!
macaron4eg
Підтримую розкуті, вічливі, посміхаються, залюбки фотографуються, дуже гарно вболівають пісні собі співають, створюють свято для себе і оточуючих.
doc_i
Генетическая память. Чувствуют, шо вблизи Полтавы нужно вести себя прилично.
A77A12
Так они флегматичней англичан, южан.
chester_so
Хорошие у шведов фанаты! Пока шел на стадион мне даже казалось что их больше чем наших! И ведут себя мирно! Буду теперь за их сборную болеть!