Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 08 июня 2012, 23:50
8840
23

В Евро-2012 со Sport.ua!

Sport.ua подготовил для своих читателей несколько сюрпризов к старту чемпионата Европы...

| Обновлено 08 июня 2012, 23:50
8840
23
В Евро-2012 со Sport.ua!

К старту Евро-2012 наш спортивный портал запускает специальную версию странички, на которой читатели смогут быстро и без проблем ознакомиться со всеми новостями европейского чемпионата, с анонсами и отчетами матчей, увидеть оперативные фотографии и видео поединков, а также прочесть репортажи специальных корреспондентов Sport.ua с места событий.

Вас ждет

Эксклюзивные репортажи из городов Евро - Киева, Харькова, Донецка и Львова, где для Вас будут работать Михаил Реуцкий, Татьяна Ящук, Анатолий Подвойский, Михаил Шаповалов, Антон Светличный и Алексей Вербицкий. А также специальные репортажи с Польши от Владислава Дудки. Наши корреспонденты подробно расскажут и покажут Вам то, что будет происходить до, во время и после матчей Евро-2012!

Сразу после матчей чемпионата на нашем сайте появятся специальные качественные фото отчеты от нашего партнера Getty Images, а во время матчей ожидайте видео голов. Кроме того, наши читатели смогут оперативно прочитать на сайте анонсы и отчеты всех без исключения матчей, предматчевые и послематчевые пресс-конференции и эксклюзивные интервью с игроками команд!

На новой страничке Sport.ua, посвященной Евро, Вы можете подробно ознакомиться с файлами городов, принимающих чемпионат, и узнать больше о стадионах, на которых будут проходить матчи Евро-2012! Следите за полными и оперативными онлайн-трансляциями на нашем сайте и комментариями экспертов Sport.ua, которые будут работать с нами до и после игр!

Вместе с читателями Sport.ua за перипетиями Евро будут следить - Виктор Леоненко, Евгений Левченко, Юрий Дмитрулин и Микола Васильков! Множество конкурсов, интерактива и не только - это всё Вы сможете найти на одном сайте!

Оставайтесь с нами!

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dimmik2008
Друзья! С Евро всех нас!!!
LembergWestUkraine
Збірна Німеччини прибула до Львова
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FbcHDoxpEBc
Збірна Португалії прибула до Львова
http://www.youtube.com/watch?v=QZz9b7Hznt4&feature=player_embedded
palki-v-kolesa
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
taipen
ні не один
LembergWestUkraine
Матч Німеччина - Португалія на «Арени Львів» відвідає Жозе Моурінью
Найуспішніший тренер останніх років Жозе Моурінью відвідає матчі чемпіонату Європи, в яких братимуть участь його підопічні по мадрідському «Реалу».
Як повідомляє сайт клубу, таке рішення наставник прийняв, тому що звик бути поруч з гравцями у важливі моменти в їхньому житті. «Для футболістів чемпіонат Європи - найважливіший етап у житті. Я буду поряд з ними, - сказав Моурінью. - В суботу буду на «Арені Львів», де зіграють Португалія та Німеччина. На поле вийдуть 5 гравців «Реала» - Озіл, Хедіра, Кріштіану Роналду, Пепе і Фабіо Коентрао. Бажаю успіху всім на великому турнірі, який, крім змагального сенсу, несе соціально-культурне значення для країн, що беруть участь у чемпіонаті».
Після Львова Моурінью відвідає Гданськ, де за збірну Іспанії можуть зіграти Касільяс, Серхіо Рамос, Альбіоль, Арбелоа и Хабі Алонсо. Португальський фахівець планував заїхати і в Донецьк на матч Франція - Англія, де зіграє форвард Карім Бензема, але плани порушила ділова поїздка до Сінгапуру.
LembergWestUkraine
http://stadion.lviv.ua/ua/hotels_Lviv_Portugal_Germany
================================
Відео, Португалія і Німеччина у Львові !
Leha01
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Victorious
> "Эксклюзивные репортажи с городов Евро"
Проверочной фразой была "вести с полей"?
Может быть все-таки "Эксклюзивные репортажи из городов Евро", господа журналисты?
oyar
Только очень прошу, ЛЮБУЮ РЕКЛАМУ, только не пиво ;) Лучше уж водка ;))))
(по Жданову)
LembergWestUkraine
«Ми весь день сидимо на старому балконі і «кайфуємо» від краси міста», - німці про Львів
Американці ледве «видерлися на львівську ратушу і в шоці від неї і від дахів». А німці, які живуть навпроти Ратуші назвали львів’ян «шалено класними». «Ми весь день сидимо на старому балконі і «кайфуємо» від краси міста. Нам люди кричать «Привіт!», - каже Нік.
Також німці зауважили, що у Львові «дешеве пиво» і дуже гарні дівчата. «Ми гуляємо ще з вчорашнього відкриття фан-зони. Мали лягти спати в 1-2 ночі, щоб мати сили завтра. Але не змогли. Ваші кав’ярні працюють цілодобово, дуже смачна кухня, і святкова атмосфера», - каже житель Мюнхена, Томас (20 р.).
А навпроти Ратуші поселилися 4 фани із Франкфурта, які тут житимуть 11 днів. «Ми маємо квитки на всі матчі збірної Німеччини у Львові. Коли ми відпочиваємо на балконі, всі дивляться на нас, кричать «Привіт». Сьогодні нам подарували прапор Львова. Ми його повісили на балкон», - каже Нік (24р.). Повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".
Зараз Львовом гуляють німці, португальці, данці, англійці, голландці, американці.
Фан-голландець приїхав своїм авто з коханою дівчиною і вони взяли із собою велосипеди: «Мені так краще, гарна погода. Та й хіба я з авто побачу ті всі ваші гарні будинки»?
«Я взагалі не розумію, як так сталося!? Чому ми тут не були раніше!? Це справжня Європа! У вас англомовні вказівники, мене розуміють люди, і взагалі, па-па, бо ми їдемо пробувати ваш борщ», - каже Джина.
Ендрю із США ледве видерся на Ратушу: «Дуже люблю футбол і спеціально приїхав до вас, бачив в інтернеті гарні фото. Найбільше справила на мене враження Ратуша. У нас в Міннесоті, з відки я родом, такого немає. Я обов’язково привезу сюди друзів, щоб показати їм дахи Львова».
Штефан з Польщі у Львові другий раз. «Я кілька років назад вже був в Львові, відтоді місто стало ще гарнішим, більш сучаснішим».
У Львові на площі Ринок вже працює німецьке фан-посольство. Артем, працівник фан-посольства каже, що в кого поки немає жодних проблем. Всі спокійно доїхали, недорого поселилися. «Сюжети про Львів в німецьких медіа – не збігаються з реальністю».
Вражені іноземці, що у Львові в кав’ярнях всюди є wi-fi. «Я не очікував! Мій iPhone, де б я не був, ловить wi-fi. Ви тут що, в он-лайні живете? О, зараз подзвоню другу по skype», - каже англієць Марк, приїхав до Львова на 3 дні з друзями.
«У вас такі класні смайлики на стовпах висять. Що це означає? Ви багато усміхаєтесь!», - питає про програму «Привітне місто» німець Йорґ.
Ресторатори кажуть, що в основному замовляють пиво і дивуються, що воно дуже дешеве. Дуже усім подобається борщ. А от вареники – не всім.
Джерело:
ZAXID.NET
=================================
oyar
за анонс спасибо, а как вы будете отвечать за свои слова, посмотрим уже через несколько часов (по скорости выкладывания видео). Очень надеюсь, что слова не разойдутся с делом (ну и, по любому, сегодня наверное надежда только на ваш сайт)!
Chester
Я Lynx'ом читаю, ниче так.
alyoshenka
это чё браузер такой? у меня все тормозят(
Евгений Найт
Что, я тут один такой динозавр, который помнит Netscape Navigator?
Евгений Найт
Скажи, я Netscape Navigator_ом пользуюсь, и доволен ))
Shakhtar The Best Fan
и нах та опера
alyoshenka
хер с там, я с сетки скачал
andriy m7
Ссилку пліз)
trancelife
ПОЕХАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andriy m7
правильно робите, но тільки не виложуйте статті подібні до „20 най роздражающих фактів про євро 2012”!!!!