Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
4655
5

Определены арбитры на первые 4 матча Евро-2012

Матч-открытие турнира будет обслуживать Карлос Веласко Карбайо

Определены арбитры на первые 4 матча Евро-2012

Сьогодні УЄФА оголосив призначення арбітрів на перші два з 31-го матчу турніру УЄФА ЄВРО 2012, що розпочнеться за кілька днів. Матч-відкриття УЄФА ЄВРО 2012, що відбудеться у суботу 8 червня о 18:00 за центральноєвропейським часом на Національному стадіоні у Варшаві, в якому співорганізатор турніру Польща зіграє проти Греції, буде судити Карлос Веласко Карбайо. Для суддівства другого матчу, який відбудеться у цей же вечір на Міському стадіоні Вроцлава о 20:45 за центральноєвропейським часом між Росією та Чехією, було обрано  Говарда Уебба.

Арбітром матчу Нідерланди-Данія, який пройде на стадіоні «Металіст» у Харкові у суботу 9 червня (початок о 18:00 за центральноєвропейським часом) буде Дамір Скоміна. Стефан Ланнуа був призначений судити матч Німеччина-Португалія на «Арені Львів», що також відбудеться у суботу (початок о 20:45 за центральноєвропейським часом).

Арбітрів, що працюватимуть під час 5-8 матчів, буде оголошено у четвер 7 червня о 09:30 за центральноєвропейським часом. Арбітрів, що працюватимуть під час 9-12 матчів, буде оголошено у неділю 10 червня о 09:30 за центральноєвропейським часом, під час матчів 13-16 – у вівторок 12 червня о 09:30 за центральноєвропейським часом, під час матчів 17-20 – у четвер 14 червня о 09:30 за центральноєвропейським часом та під час матчів 21-24 – у суботу 16 червня о 09:30 за центральноєвропейським часом. Відповідна інформація буде публікуватися на сайті UEFA.com та у Системах інформування ЗМІ (MIS), до яких мають доступ усі представники ЗМІ, акредитовані на УЄФА ЄВРО 2012.

Загалом для суддівства 31 матчу фінальної частини турніру було призначено 12 арбітрів. Вони працюватимуть разом із 24-ма помічниками та 24-ма додатковими помічниками арбітрів у командах, де всі судді мають однакове громадянство. Зважаючи на успішний хід експерименту із залучення додаткових помічників арбітрів під час матчів Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА, вперше за всю історію Чемпіонатів Європи УЄФА з футболу арбітри матимуть додаткових помічників. Таке рішення прийняли футбольні посадовці, Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB), для того, щоб продовжити експеримент.

До команди арбітрів також входять четверо спеціально призначених четвертих арбітрів, що виконуватимуть лише цю специфічну функцію. Додаткові помічники арбітрів також виконуватимуть функції четвертих арбітрів.

Під час фінальної частини турніру будь-якого арбітра у разі отримання травми буде замінено четвертим арбітром або першим додатковим арбітром на матчі – такий дозвіл було надано IFAB.

Евро-2012
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Динамо – Кривбасс. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 18 мая 2024, 06:30 86
Динамо – Кривбасс. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Предстоящая игра уже не имеет турнирного значения, но победить будут стараться обе команды

Взвешивание в Эр-Рияде. Фьюри толкнул Усика во время дуэли взглядов
Бокс | 17 мая 2024, 21:35 46
Взвешивание в Эр-Рияде. Фьюри толкнул Усика во время дуэли взглядов

Организаторы грубо ошиблись на 10 фунтов, объявляя вес Усика

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mistercx
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
AZ83
Фамилия Уебб ооочень по-разному может произносится после матча российскими фанатами
lllloundrat
Швецов будет гадить Уеббу в матче с русскими.
akkkrrraaa
Уебб быстро укоротит языки говорливым русским !))
WildStylez
С кем в "команде" будить судить Швецов?? Чтоб Ахметов знал, кого нужно отстранить