Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 24 мая 2012, 16:59
2441
11

Киевская фан-зона готовит сюрпризы

Каждый день болельщиков будет ждать масса развлекательных мероприятий

| Обновлено 24 мая 2012, 16:59
2441
11
Киевская фан-зона готовит сюрпризы

У червні на Хрещатику розпочинає роботу офіційна фан-зона Приймаючого міста Києва. Кожен день у периметрі фан-зони відбуватиметься маса культурних і розважальних заходів. Організатори запевняють, що такої інтенсивності подій не знала жодна фан-зона чемпіонату.

Основна тематика розважальної частини програми – національна. Кожен день тут можна буде ознайомитися з українськими традиціями, культурою, музикою, спортом.

Серед запланованих заходів: виступи президентського оркестру, фолк, поп та рок гуртів, живі скульптури, українські традиційні ремесла, національна кухня, день Борщу і Вареника, ігри, майстер-класи для дітей і дорослих та багато іншого. Крім того, очікується кілька концертів зірок світового масштабу.

А у спеціально відведеному почесному місці фан-зони Києва оселиться унікальний хряк-віщун – справжній український хряк, знавець таємниць футболу і провидець. Щодня о 16:00 він буде передбачати результат майбутнього матчу.

«Унікальність атмосфери київської фан-зони визначена місцем її розміщення, адже Хрещатик і Майдан Незалежності – це справжній енергетичний центр країни, магніт, який під час ЄВРО 2012 буде притягувати до себе всі ті позитивні емоції, які дарує вболівальнику великий футбол», – переконані організатори фан-зони, ТОВ «Холідей Сервіс».

Величезний екран розміром 150 квадратних метрів з легкістю перенесе вболівальників на будь-який з восьми стадіонів України та Польщі, де проходитимуть ключові матчі турніру. А шість додаткових екранів, встановлених у периметрі фан-зони, дадуть можливість усім без винятку спостерігати за грою практично з будь-якої точки.
Головним завданням для організаторів офіційної фан-зони було забезпечити гостям бездоганний сервіс, повну безпеку і гарний настрій. Стаціонарні санвузли, точки якісного швидкого харчування, медичний пункт, посилена охорона – все зроблено для того, щоб гість почувався як вдома.

Для найвибагливіших гостей працюватиме VIP-зона, куди можна придбати квиток на будь-який матч або концерт. Тут гість отримує окремі переваги: відмінний огляд території, купол, який захистить від будь-якої негоди, фуршетне обслуговування, окремий вхід і під'їзд з вулиці Городецького.

7 червня, у день урочистого відкриття офіційної фан-зони, на всіх гостей чекатиме гала-концерт, яскраве шоу і грандіозний феєрверк.

Информационный центр «Украина-2012»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
seniors
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Олександр Анатолійович
Під патронатом президента ???
winner2012
Кстати, в Киеве вроде ещё будет гей-парад
PapaGuye
парад элтонов походу в харькове устроят тюльпаны
PapaGuye
а гуцулов с трембитами будут пускать на стады на подобие юара
PapaGuye
а на галя концерте будут развлекать сердючка и гринжолы
PapaGuye
че каждому выдадут по бенгальскому огню и чупа чупсу и это сюрприз?
seniors
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LFC-WIN
Так концерт Элтона Джона будет или как?