Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2456
1

Олег СОЛОДОВНИК: «Шанси є – будемо грати до кінця»

«Ураган» – «Єнакієвець» – 1:3. Післяматчеві коментарі

Олег СОЛОДОВНИК: «Шанси є – будемо грати до кінця»

Олег Солодовник, головний тренер «Єнакієвця»:

- Зараз поки рано щось говорити, але я задоволений, що ми взяли три очка. Ми стільки кілометрів проїхали і грали впродовж тридцяти хвилин в принципі на рівних, тому віддати перевагу не мали права.  Десь після дев’ятої хвилини, я вважаю, гра вирівнялася. Тобто, як ми могли забити і не забили, так і Леандріньо разів п’ять міг влучити в наші ворота. Моменти були з обох сторін, але… Повторюся, що зараз рано щось говорити, можу лише сказати, що я радий за своїх хлопців, які все ж таки включені у боротьбу за бронзу, шанси є. Один крок на шляху до цього ми зробили – перемогли господарів майданчика. Звичайно, я вдячний нашим вболівальникам, які приїхали разом з нами.

Так, попереду напружений графік – домашня гра з харків’янами, виїзні – з «Кардиналом», «Енергією». Чемпіонат непередбачуваний. Бачите, команди Рівного та Харкова зіграли 2:2. Когось спитати про такий результат – ніхто б не спрогнозував. Тобто на 60 відсотків «золота гонка» завершилася.  Я думаю, що «Енергія» чемпіонством вже не поступиться.

Ми в свою чергу, будемо сподіватися на найкраще, шанси є – будемо грати до кінця.

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- За гарячими слідами можу сказати, що грали ми непогано. Створили чимало незручних ситуацій для суперника, але просто ці моменти необхідно було перетворювати у забиті м’ячі. Тоді було б все зовсім по-інакшому. Непогано грали обидві «четвірки», просто у другої, на мій погляд, трохи краще йшла гра в атаці. Вони створювали багато моментів, тому я вважав за потрібне залишити їх на останніх 5 хвилин. Можливо, це не правильно, оскільки ми програли, але тоді мені здавалося і я бачив, що так буде краще. Не так вийшло, як хотілося при грі суперника з п’ятим польовим. Все відбулося доволі швидко, тобто лише у них Замятін вийшов п’ятим, і через 10 секунд «Єнакієвець» одразу забив гол. А третій м’яч – це вже помилка Леандріньо, навіть більше збіг обставин. Бо коли ти граєш і не забиваєш, то все ж таки тяжкувато психологічно.

Попереду у нас кубкове протистояння з «Кардиналом». Після чого ми продовжимо боротьбу за третє місце, шанси утримати яке значно зменшилися після сьогоднішньої поразки. Звичайно, ми будемо з усіх сил боротися за бронзу. А найближчим часом нам треба проходити Рівне, щоб потрапити до «Фіналу чотирьох» Кубку України.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 37
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
goalkeeper89
Петрович, куда Лося слил?