Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 18 апреля 2012, 17:22
5786
16

Львов: новый терминал аэропорта закрыт!

Новый львовский терминал проработал всего один день

| Обновлено 18 апреля 2012, 17:22
5786
16

Новий термінал львівського аеропорту закрито. Ще кілька днів тому його відкривали Президент України, Мішель Платіні, але він пропрацював лише один день… Потім його закрили для пасажирів.

Цинічність львівської влади просто шокує. До редакції видання «Авіація України» звернулись пасажири авіарейсу Львів-Москва, з скаргою на львівський аеропорт, де їх змусили вилітати зі старого, незручного терміналу.

Пасажири не розуміють, навіщо було відкривати новий термінал, запрошувати журналістів з-за кордону, розповідати про успіхи, якщо він не працює та закритий!

«Львівська влада показала свій «професійний» рівень, цирк під назвою Євро 2012 продовжується і страждають в першу чергу прості пасажири», – обурюються жителі Львова.

Виявляється, уся біда у самому Євро 2012 у Львові. Новозбудований термінал на повну запрацює аж за три-чотири тижні. Причина проста, досі у нове приміщення аеропорту не переїхали авіакомпанії. Облаштувалась у новому терміналі лише компанія «Wizzair», яка й відправила перший авіарейс «Львів-Дортмунд».

Проте даний «лохотрон» від львівських чиновників не залишається поза увагою пасажирів. Наразі інформація про закриття аеропорту, який через 4 тижні прийме перших туристів з Португалії та Німеччини, підірвала Інтернет.

Як зазначають представники аеропорту, авіакомпаніям потрібно перевезети меблі, столи, облаштувати офіси…. Лише тоді аеропорт запрацює та відкриється для пасажирів. (у керівництва львівського аеропорту немає календаря? Чи вони забули дату початку Євро 2012? – ред.)

Нагадаємо, що це вже друга афера аеропорту під час відкриття. Нещодавно, видання «Авіація України» дізналось, що таксі, яке мало обслуговувати пасажирів, поїхало назад у Латвію. Це була «показуха» для журналістів.

Ну що ж, «цирк по-львівськи» продовжується, чекаємо нових пригод.

Sport.ua

Евро-2012
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 10
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Все серьезно? Миколенко покидал стадион в защитном ботинке на левой ноге
Футбол | 25 апреля 2024, 02:15 1
Все серьезно? Миколенко покидал стадион в защитном ботинке на левой ноге

Виталий получил неприятную травму в матче «Эвертон» – «Ливерпуль»

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vladsheva
Так у нас везде и вся: срок подошел - нужно сдавать, ниипет. А потом доработаем! Сдал "вовремя" - премия, не успел - догана.
afpa
Нема за що
Кристина
afpa — 18.04.2012 21:27
Кристина—18.04.2012 21:04
Мене цікавить -чому заголовок статті такий категоричний і чому його на...

Исходные и текст и заголовок статьи на украинском.
Видно спорт.юа так спешил наделить всех "жареным", что сил хватило на перевод только заголовка, правда непонятно зачем этот перевод был нужен, не говоря уже о самой статейке.
Кстати вряд ли москвичи имеет хоть какое то отношение к этой статье - трудно представить что они знают о существовании как сайта avianews.com.ua, так и автора этой статейки - Виктора Портникова
________________
У такому разі я також не розумію-для чого переклад...
Наразі-здивувало-чому різними мовами,тому й написала.
Добре,що хоч заголовок не японською!))
Так автор статті-Портніков?хм....Не знала,дякую....
afpa
Исходные и текст и заголовок статьи на украинском.
Видно спорт.юа так спешил наделить всех "жареным", что сил хватило на перевод только заголовка, правда непонятно зачем этот перевод был нужен, не говоря уже о самой статейке.
Кстати вряд ли москвичи имеет хоть какое то отношение к этой статье - трудно представить что они знают о существовании как сайта avianews.com.ua, так и автора этой статейки - Виктора Портникова.
Кристина
JaKrevedko — 18.04.2012 20:54
Хто придумає самий кращий жарт про цю статтю, точніше про частину "пасажири авіарейсу Львів-Москва" тому поставлю +
_____________________
Краще кавусю постав!)))))))))
Кристина
Львов: новый терминал аэропорта закрыт!
Новый львовский терминал проработал всего один день
________________________
Панове з Москви! Не лякайте Львів тупими "сенсаціями",за перепрошенням.
Кристина
Мене цікавить -чому заголовок статті такий категоричний і чому його написано російською мовою,а сама стаття-українською?
І друге-термінал у ЛЬвові не закрито.Він працює.
Ось підтвердження-----
Інформація про те, що новий термінал аеропорту «Львів» закрито, не відповідає дійсності, і термінал продовжує роботу у передбаченому режимі, повідомила прес-секретар аеропорту Галина Винарчик.
«Термінал відкрито. Вчора, у вівторок, журналісти були в аеропорту. Якщо вони уважно слідкують за роботою аеропорту, то вже більше, ніж півроку, у зв’язку з реконструкцією злітно-посадкової смуги – а зараз іде її завершальний етап – по вівторках рейси з аеропорту «Львів» і в аеропорт не здійснюються», - пояснила Галина Винарчик у коментарі для ZAXID.NET18 квітня.

За її словами, наразі в новому терміналі працює лише авіакомпанія «Віз Ейр Україна», яка обслуговує рейси Львів-Дортмунд та Львів-Венеція. У вівторок та середу рейсів немає, а вже завтра, 19 квітня, має вилетіти рейс на Венецію, додала Галина Винарчик.

Щодо скарг пасажирів авіарейсу Львів-Москва, які повідомляли, що змушені були вилітати зі старого терміналу, прес-секретар аеропорту вказала на те, що існує погоджений з авіакомпаніями графік переходу до нового терміналу. Згідно з цим графіком, до кінця квітня в новому терміналі здійснюватимуть обслуговування рейсів «Аеросвіту», «ЮТейру» та «Чеських авіаліній».

«Приблизно через десять днів планується здійснювати через новий термінал також обслуговування пасажирів авіакомпанії «Роза вітрів». Тому термінал не закрито, він працює, просто перехід в нього відбувається згідно графіку, погодженого з авіакомпаніями», - додала Галина Винарчик
ZAXID.NET
JaKrevedko
Хто придумає самий кращий жарт про цю статтю, точніше про частину "пасажири авіарейсу Львів-Москва" тому поставлю +
afpa
Ну и что в этом такого, чтоб верещать на весь мир?
Поляки обязаны перестелить все поля, причем даже на тех стадионах где сыграли от силы пару матчей и ни че, все с пониманием к этому отнеслись.
А тут прям супер проблема, что терминал закрыли на 4 недели, как вроде во Львове самолеты взлетают через каждые 5 минут.
Пора уже журналистам понять, что в погоне за сенсаций не фиг обсирать все и всех. И если есть проблема то о ней можно написать взвешено, а не подавать как пережаренное блюдо.
SandroKing
А самое интересное, что ту половину, которую открыли, сделали "попередники" которых так любит поливать нынешняя власть.
SandroKing
А у нас так скоростной трамвай открыли после реконструкции. Половину сделали, а вторую никто и не думает начинать. Зато Азаров с Поповым ленточку перерезали.
flatron82
И к стати, какое отношение могут иметь львовские чиновники к новому терминалу и его открытию, всем этим делом управляет Колесников, вот он и сказал, открыть 12-го, вот и открыли 12-го... Так же было и со стадионом, когда открывали, а часть крыши висела в воздухе на стропах крана, открыли, и закрыли на доработку В общем недоработки есть везде, но статья похожа на заказную, но кому это надо, хз...
yura_kharkovskiy_2
просто еще не все распилено
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
flatron82
А как же это:
За перший тиждень роботи у новому терміналі аеропорту «Львів» обслужили більше як тисячу пасажирів. Станом на сьогодні в новому терміналі здійснюється обслуговування пасажирів авіакомпанії «Візз Ейр Україна», зокрема, рейсів Львів-Дортмунд та Львів-Венеція (Тревізо), - повідомили в аеропорту.
“Ми раді відновити рейси зі Львова, зокрема, на двох найбільш популярних напрямках із Західної України. Очікується, що цього року Львів відвідають багато іноземних туристів, особливо в період Євро-2012. Завдяки своєчасній модернізації інфраструктури аеропорту, а також доступним цінам і якісному обслуговуванню компанії «Візз Ейр Україна», тисячі туристів із України й інших країн зможуть подорожувати з комфортом», – зазначив Акош Буш, генеральний директор «Візз Ейр Україна».
Найближчим часом до нового терміналу буде переведено обслуговування інших авіакомпаній, яке відбуватиметься згідно з графіком, узгодженим з представництвами авіакомпаній.
Таким чином, до кінця квітня цього року в новому терміналі буде здійснюватись обслуговування рейсів авіакомпаній : Аеросвіт, ЮТейр, Чеські Авіалінії ; до середини травня 2012-го: Люфтганза, ЛОТ, Австрійські Авіалінії ; до кінця травня 2012 року: Міжнародні Авіалінії України, Турецькі Авіалінії, Карпатейр.
Також нагадуємо, що у зв’язку із завершальним етапом реконструкції злітно-посадкової смуги, рейси з аеропорту здійснюються щоденно, окрім вівторка.
Додамо, що у коментарі Гал-інфо менеджер з маркетингу Галина Винарчик зазначила, що в дні, коли рейсів немає, термінал закритий з міркувань безпеки.
Новий термінал Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького офіційно відкрито 12 квітня 2012 року за участі Президента України Віктора Януковича та Президента УЄФА Мішеля Платіні. Пропускна здатність нового терміналу – 2000 пасажирів/год. Кількість телетрапів – 4. Маркування терміналів : новий термінал – термінал «А», старий термінал – термінал «1».
galinfo.com.ua
кому верить?
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил