Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3710
10

Анатолій ДЕМ’ЯНЕНКО: «У нас кожна гра – вирішальна»

«Волынь» – «Ворскла» – 0:0. Послематчевая пресс-конференция

Анатолій ДЕМ’ЯНЕНКО: «У нас кожна гра – вирішальна»

Анатолій Дем’яненко, головний тренер «Волині»:

- Перший тайм ми зіграли дуже погано, у перерві довелося хлопцям трохи пояснити, що так у футбол не грають. Другий тайм зіграли вже більш-менш, мали хороші моменти, але їхній воротар дуже здорово діяв. Очко – це також очко, тим більше, у нашій ситуації. Але повторюся – першим таймом я дуже незадоволений.

- Чому сьогодні не грав Пилипчук?
- Він отримав мікротравму напередодні, тому не було сенсу її ускладнювати. Він міг вийти, але згодом випасти ще надовго…

- Ви планували грати на нічию?
- Ні! Я ж пояснюю, що дуже незадоволений першим таймом. Довелося в перерві трохи прикрикнути на гравців, пояснити. Ми ж домовлялися, що у нас кожна гра – вирішальна. Буває, що виходить, буває – ні. Могли ж і виграти, чи не так? Другий тайм непогано відіграли. Не кажу – здорово, але – непогано. Це футбол.

- Вам не здається, що заміни були запізнілі?
- Не кожен гравець може увійти добре в гру.

- Як складеться гра з «Карпатами» й «Арсеналом»?
- Будемо налаштовувати команду. У мене є такий принцип в житті: кожна гра – це максимальний результат. Будемо битися. Просто так не здамося, це я вам обіцяю.

- Вам не було страшно ставити Приндету сьогодні і в попередніх матчах?
- Так, він 1993 року народження. Він буде помилятися, але слід довіряти йому. А що робити? Я в 19 років вже грав за «Динамо», в чемпіонаті СРСР. Шевченко грав за Київ у сімнадцять. Шовковський також рано починав… Слід довіряти, тоді й будуть зростати хлопці. Тим більше, що він українець. Навіщо на цю позицію іноземців купувати? Буде Приндета зростати, якщо, звісно, дискотеки не зламають голову і все інше…

- Що вирішили з Майконом?
- Все від нього залежить. Майкон – хлопець непростий. Хоче ніби в Бразилію. Але мені сподобалося в ньому те, що коли я з ним переговорив, він збагнув, що так, як він на зборах взимку працював, справи не буде. На зборах дурня клеїв, а тепер ми побачили того Майкона, який на себе схожий. Стосовно нового контракту, то він ще думає, певне, агенти там йому мозок компостують. Ви ж знаєте, яка в них задача…

Микола Павлов, головний тренер «Ворскли»:

- У нас сьогодні було завдання – зіграти на нуль. Я радий, що ми його виконали і цьому посприяло повернення на нашого капітана Сергія Долганського. Нам завжди важко даються ігри в Луцьку, незалежно хто тренує «Волинь» – Кварцяний чи Дем’яненко. Бо ваша команда з характером. Ми задоволені тим, що зіграли сьогодні унічию.

- Яка мета «Ворскли» в чемпіонаті?
- Сьогодні я порахував, що ми вже набрали 32 очки і стільки дві останні команди ліги вже не наберуть, отож, нас не наздоженуть. Значить ми вже у Прем’єр-лізі залишилися. Всі давно нас відправляють у Лігу Європи. Чомусь всі забувають, яка там психологічна напруга і що грати потрібно через два дні на третій. Хто там грав, знає про що я говорю. І думаю, що стабільно туди потрапляти нам ще ранувато.

- Якось змінилася «Волинь» порівняно з тією, що була рік тому?
- Я б не сказав. Характер у вас ніхто не забирав, фізичний стан також у нормі. Коли ви виграли у минулому турі у «Металурга» і в Донецьку з рахунком 3:0, то ми їхали сюди з великою тривогою. Боялися, можна сказати…

- Усім здалося, що перший тайм ви дуже обережно провели…
- Я б так не сказав. Команда грає так, як їй дозволяє суперник. Це тільки в останні п’ятнадцять хвилин ваша команда пішла вперед і створила кілька моментів. А до того гра тривала на зустрічних курсах і явних гольових моментів в обох команд не було. Отож, бажаю «Волині» удачі.

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Главный тренер Жироны рассказал, сможет ли Цыганков сыграть с Кадисом
Футбол | 19 апреля 2024, 14:40 0
Главный тренер Жироны рассказал, сможет ли Цыганков сыграть с Кадисом

У Виктора минимальные шансы выйти на поле в этом матче

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
VictorOd
Павлов сливает игры, чтоб не попасть в ЛЕ? ФЕЙСПАЛМ, ПОЗОР!
qaz2008r
Це ж потрібно тримати Насонова цілу гру і не бачити що чудаку потрібно на область грати , не замінити його. Шеліхов , ще мяч до нього не прилетів , пуль куди небудь , рлдальше від себе. Романчук , накакав раніше , тепер сидить , з трибуни дивиться. Нафіг такі підсилення. Тренер максималіст.))))))))
denreina
Николай Павлов лишился амбиций?
Цель-остаться в УПЛ?
Раньше было по-другому.Куда делись здоровые амбиции и уверенность тренера?На мой взгляд подобные мысли это путь в никуда.
Cerokee
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
hamlak
хороший тренер, максималист, а главное на судьей не скидывает вину в проигранных матчей, ищет проблемы внутри команды и побеждает, уважаю
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
s.gaidai
Демьян: Поле какое-то паралелограмное, мяч уж слишком сфероподобный, счёт уж больно нолячий. Всё против нас!
Anatol77
tolya molodez .udachi tebe i volini