Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1357
1

Тамеш ЮЛИАН: «Карпаты победили по игре»

Защитник бухарестского «Динамо» - о поражении от львовского клуба

Тамеш ЮЛИАН: «Карпаты победили по игре»

Захисник бухарестського «Динамо» Тамеш Юліан, попри те, що є новобранцем команди, один з найдосвідченіших гравців лідера румунської першості. Справа в тому, що це його третій прихід в стан «червоних псів». Однак в матчі проти «Карпат» Тамеш не нагадував того стовпа оборони, яким його хотів би бачити головний тренер команди Чеботаріу.

– Як вам гра? Результат матчу, на вашу думку, закономірний?
 – Я результатом матчу незадоволений. Але «Карпати», мабуть, перемогли по грі. Ми програли українській команді другу половину другого тайму. За цей час і визначився результат матчу.

– Конкретно своєю грою ви задоволені?
 – Не дуже. Впевнений, що міг би і краще відіграти в захисті. Але нічого. Ми готуємося до сезону, тому на даній стадії тренувального процесу це нормально.

– Чи можна було уникнути вашій команді сьогодні голів?
 – Пропущені голи – це перш за все помилки в захисті. Але «Карпати» продемонстрували дуже швидку гру, і в моментах, коли вони забивали, ми просто не встигали за переміщеннями гравців. З іншого боку, були і необов’язкові помилки в обороні, як то призначення вільного удару в нашому штрафному майданчику. Я не знаю, що там трапилося, але ситуація не вимагала, щоб воротар брав м’яч в руки.

– «Карпати» вам сьогодні сподобалися?
 – Команда показала дуже хорошу гру. Такий собі бійцівський колектив. Знаю, що «Карпати» в чемпіонаті України посідають тринадцяте місце. По тій грі, яку ми провели сьогодні, я б цього ніколи не сказав. Дуже сильний клуб.

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Espiritum
Все тому що рівень чемпів трохи різний ))))) Добре грати з Ягеллоніями і румунами на зборах це ще не показник.......на що справді спроможні Карпати мо побачемо навесні )))