Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3646
6

СОЛОДОВНИК: «Наступного року будемо боротися за чемпіонство»

«Ураган» - «Енакиевец» - 4:4. Послематчевые комментарии

СОЛОДОВНИК: «Наступного року будемо боротися за чемпіонство»
Олег Солодовник

Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер «Єнакієвця»:

-  Думаю, що глядачам ця гра сподобалася. Я задоволений тим, що ми зробили маленький крок вперед, зігравши матч з «Ураганом» з нічийним результатом. Чому? Тому що було дуже багато поразок, на які команда не заслуговувала. Я гордий з того, що я працюю в цій команді, з цими хлопцями, які показали, що їм притаманні бійцівські якості. Адже програючи в два м’ячі, вони переломили хід зустрічі, не дивлячись на те, що в кінцівці фортуна десь була на боці «Урагану». Будемо працювати, адже я провів лише кілька тренувань, а цього недостатньо. Будемо готуватися, щоби виглядати краще, ніж в цьому матчі. Хочу побажати «Урагану» також удачі, поменше травм і всього найкращого.

- Я почуваєте себе в ролі головного тренера «Єнакієвця»?
- Поступила пропозиція від президента «Єнакієвця», і я не відмовився. Я вам більше скажу: наступного року моя команда буде боротися за чемпіонство, склад буде укріплюватися, приїдуть бразильці, тобто плани в нас величезні. Думаю, що наш чемпіонат лише виграє, оскільки ще одна команда ставитиме цілі та намагатиметься їх виконувати.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Вважаю, що грали ми непогано. Перед матчем просив хлопців не робити тих помилок, які не можна робити у футзалі, але відбувається знову одне й теж саме. Можливо, я погано пояснюю, а може це залежить від рівня гравців. У кінцівці матчу могло все скластися по-різному – могли забити як ми, так і гравці «Єнакієвця». Тому, коли рахунок був 4:2 – так повинен був і завершитися матч. Але ми пропускаємо два м’ячі, тому відповідно рахунок став нічийним. Після цього почалися «гойдалки», як в один, так і в другий бік. Будемо продовжувати боротьбу, хоча ми все далі й далі від першого місця, але попереду є ще два кола.

Ви бачите, що в нас грає лише 8 чоловік, тому нам зараз так важко. Але знову ж таки погоджуся з думкою Валентина Цвєлих у передматчевому інтерв'ю - треба вірити в себе. Якщо когось немає, то це не означає, що ми не повинні вигравати. Ми маємо 16 чоловік, які повинні заміняти один одного, якщо цього не буде відбуватися, значить в міжсезоння ми будемо щось кардинально вирішувати і змінювати. І якщо ми зараз не тягнемо до першого місця, то принаймні будемо намагатися.

- Буквально за день до матчу повернулися з лав збірної Роман Кордоба та Сержао. Без тренувань з командою їм, мабуть, було складно?
- Звичайно, погано те, що вони не тренувалися з командою перед матчем, а те, що ми награвали без Кордоби і Сержао, не можна було наверстати за один день. В мене була думка випустити п’ятого, але ми не ризикували. Добре, що вони повернулися в хорошій  формі і виглядали не змученими, тому претензій до них в мене немає.

Олег ЛАНЯК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Shwonder
с бразиками все могут......... с этими попробуйте........
zapor75
У Солода одна тактика-купить бразильцев.Другого не дано.
korish77
СЛАВА Солодовнику! Давай Ибериевский десант в Енакиево.Вот же бля... дуриловка пошла.Очнитесь президенты!
Sergey-Lebed
Следите за ЛОКО
Sergey-Lebed
Ай-яй! Еще один Бразильский Ураган и умерший Шахтер будет, а бразильцы все те же.Их всего 8 человек колесит по странам СНГ!!!
Alexis070
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил