Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 22 декабря 2011, 00:37
5004
11

Ураган - Енакиевец - 4:4 + ВИДЕО + ФОТО

Вольова нічия на користь конкурентів

| Обновлено 22 декабря 2011, 00:37
5004
11
Ураган - Енакиевец - 4:4 + ВИДЕО + ФОТО

Бойова нічия 4:4 стала вольовою для підопічних Олега Солодовника, котрий до цього з донецьким «Шахтарем» лише одного разу втратив очки в Івано-Франківську. «Єнакієвець» зумів перервати неприємну для себе статистику (шість поспіль поразок за останні три сезони) на домашній арені «Урагану». Нічийний підсумок виявився на руку «Енергії» з «Локомотивом», які тільки збільшили відрив від найближчих переслідувачів.

Гостям з Донбасу вдався дуже швидкий гол, коли вже наприкінці стартової хвилини Нестерук з лінії штрафного пробив без шансів для голкіпера, і м'яч від стійки опинився у сітці воріт – 0:1. «Ураган» «проковтнув» цей гол і досить швидко перевів гру до протилежних воріт, де голкіпер Мельник почувався досить впевнено. Саме завдяки його вдалим діям мінімальна перевага у рахунку протрималась ледь не весь перший тайм.

Не один раз воротар витягував, здавалося б, «мертві» м'ячі після пострілів Валєнка і Цвєлих, а на шостій хвилині після удару Сержао зі штрафного Кіндратів на добиванні з гострого кута поцілив у штангу. На екваторі тайму той же Сержао «розстрілював» Мельника з двох метрів, котрий удар впритул прийняв на себе. Зрівняти рахунок «ураганівці» зуміли лише на 18-й хвилині: Кордоба з семи метрів пробив з-під захисника –  1:1. Ще до перерви чемпіони України, спіймавши кураж, могли вийти вперед, однак Цвєлих і двічі Сержао пробивали поруч зі стійкою, а за кілька секунд до завершення першої половини Скорий ледь не зрізав м'яча у власні ворота.



Другий тайм видався набагато цікавішим. Спочатку господарі кілька разів перевірили у справі воротаря, після чого «Ураган» вийшов вперед. На 24-й хвилині Сержао видав ювелірний пас на Валєнка, котрий в один дотик переправив м'яча за призначенням – 2:1. Ще за три хвилини глядачі побачили одразу два голи. Спочатку Сільченко зрівняв рахунок після невеликого рикошету від ноги Цвєлих. Однак майже одразу франківці знову вийшли вперед - для цього їм вистачило 16 секунд. Тільки-но розігравши з центра поля, Валєнко прострілив з лівого флангу, де ніхто не завадив Цвєлих спокійно закотити м'яч за лінію воріт - 3:2.

На 30-й хвилині «Ураган» збільшив перевагу до двох м'ячів. Це Сержао здійснив рейд зі власної половини, на швидкості пройшов двох суперників і своєю «гарматою» вколотив м'яча у дальню «дев'ятку» - 4:2. Гол видався дуже ефектним! Підопічні Олега Солодовника кинулись відіграватися, і це їм вдалось дуже швидко. Всього за хвилину рахунок знову став нічийним. Спершу завершив контратаку Скорий потужним ударом під поперечину, а невдовзі після прострілу Мірошника з лівого краю Кіндратів в боротьбі зі Скорим зрізав м'яча у власні ворота - 4:4.

Для того, щоб вирвати перемогу в обох команд було ще вісім хвилин. Добре попрацювати довелось і Ципуну, і Мельнику, які не раз по-справжньому рятували свої ворота. Наприкінці двічі пощастило «Єнакієвцю», коли Валєнко не зміг проштовхнути м'яч в незахищені ворота, а потім Сержао пробив поруч зі стійкою...

Олег ЛАНЯК, спеціально для futsal.sport.ua

«Ураган» - «Енакиевец» - 4:4

«Ураган»: Кирилл Ципун - Карлиньос, Роман Кордоба, Валентин Цвелых, Тарас Королишин - Евгений Валенко, Никита Тменов, Роман Киндратив, Сержао
«Енакиевец»: Андрей Мельник - Олег Мирошник, Александр Хурсов,  Валерий Замятин, Виталий Нестерук - Анатолий Доманский, Виталий Скорый, Вячеслав Чуднов, Дмитрий Сильченко
Арбитры: Вячеслав Дараган (Киев), Николай Подранный (Винница)
 Роман Кордоба (18), Евгений Валенко (24), Валентин Цвелых (27), Сержао (30) - Виталий Нестерук (1), Дмитрий Сильченко (27), Виталий Скорый (31), Роман Киндратив (32, автогол)
 Виталий Нестерук (26)

Удары (в створ): 27 (14) - 12 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Видеообзор

События матча

32’
ГОЛ !
Мирошник прострелил слева и Роман Киндратив(undefined) в борьбе с Виталием Скорым переправил мяч в собственные ворота.
31’
ГОЛ !
Замятин прострелил справа и Виталий Скорый(Енакиевец (Енакиево)) переправил мяч в сетку.
30’
ГОЛ !
Сержао(Ураган (И.-Франковск)) протащил мяч по левому флангу, обыграл оппонента и метров с 9-ти точно пробил в дальнюю "девятку".
27’
ГОЛ !
В ответной атаке Валентин Цвелых(Ураган (И.-Франковск)) замкнул дальнюю штангу после прострела слева.
27’
ГОЛ !
Дмитрий Сильченко(Енакиевец (Енакиево)) пробил метров с 8-ми - мяч попал в защитника и закатился в угол.
24’
ГОЛ !
После прострела слева Евгений Валенко(Ураган (И.-Франковск)) метров с 4-х переправил мяч в сетку.
18’
ГОЛ !
После передачи Королишина Роман Кордоба(Ураган (И.-Франковск)) метров с 5-ти нанес точный удар, тем самым сравняв счет на табло.
1’
ГОЛ ! На 58-й секунде матча Виталий Нестерук(Енакиевец (Енакиево)) принял мяч в 4-х метрах от ворот и пробил точно в угол - мяч от штанги влетел в сетку.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дмитрий Копий
Хреново кому? Полевым?
attanda25
В футзале вратари играют без перчаток, это хреново (
rys75
СЕРЖАО И ВАЛЕНКО ВЧЕРА БЫЛИ ХОРОШИ!!!А ГДЕ БРАЗИЛЕЦ КАРЛИНЬОС????ВООБЩЕ ПОТЕРЯННЫЙ!!!!!
uefacom
Бойова нічия 4:4 стала вольовою для підопічних Олега Солодовника, котрий до цього з донецьким «Шахтарем» лише одного разу втратив очки в Івано-Франківську.
Це щось нове?)))
keegan
а Еначка еще не та, Петровичу работать и работать, и пора молодежь искать классную, в 1 лиге есть
ESMAS
как по мне, то там не тянуло на 6 фол
Referee
Нуууу....вон Урагановец 4 гол сам себе забил...он такой же, как и судья)?
есть запись игры??? гляну на этот таинственный 6 фол)
FAN-URAGAN
6 фол не поставив
Referee
Чего там судьи опять натворили то)?
if210585kvi
судді йоб---ні піда---си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1