Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 09 декабря 2011, 12:55
3217
4

Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: Португалия может остановиться в Харькове

Директор турнира УЕФА Евро-2012 прокомментировал выбор сборной Франции

| Обновлено 09 декабря 2011, 12:55
3217
4
Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: Португалия может остановиться в Харькове

Сьогодні, 9 грудня, Французька збірна повідомила УЄФА про своє остаточне рішення базуватися в одному з найкращих тренувальних центрів УЄФА ЄВРО 2012 – домашній базі донецького ФК «Шахтар» - «Кірша». Таке рішення французька делегація прийняла після відвідин двох тренувальних баз у Донецьку – СТБ «Кірша» і «Форест-Парк» на чолі з головним тренером збірної Франції – Лораном Бланом. Тренер французьких збірників, який вперше відвідав «Кіршу», високо оцінив ті умови тренування і проживання, з якими він ознайомився на базі, і зауважив, що вона задовольняє найвищі європейські стандарти. Попри це, він додав, що такий вибір, на разі, є найдоцільнішим, адже команді не доведеться міняти дислокацію на період своїх перших двох матчів у Донецьку.

Так, єдиних відвідин СТБ «Кірша» Лораном Бланом вистачило, щоб з упевненістю підтвердити своє попереднє бронювання, і зайняти місце Португалії у списку бронювання СТБ «Кірша», оскільки остання тепер обирає між Харковом та Познанню. Збірна під егідою Лорана Блана планує найближчим часом провести додаткові перемовини щодо умов свого розміщення у червні, щоб розставити всі крапки над «і».

Раніше,  мешкати на СТБ «Кірша» попри Португалію мріяли збірна Туреччини, Німеччини, Хорватії, Росії, інші збірники. Проте, результати фінального жеребкування, як і передбачалося, змінили плани чи не всіх команд. І сьогодні їм здебільшого доводиться обирати не так тренувальні центри-фаворити, а домівки поблизу міст, в яких вони гратимуть групові матчі. Це й зумовило остаточний вибір команд, яким була до вподоби СТБ «Кірша». Зокрема, Хорватія і Росія, які гратимуть із польською збірною, переїдуть до Польщі, а Туреччина не справдила надій вийти до фінальної стадії змагань, і залишиться вдома.

Спортивно-тренувальна база «Кірша» стала центром уваги і європейських медіа, які відвідали міста-господарі УЄФА ЄВРО 2012 під час медіа-туру, організованого УЄФА минулого червня. Зокрема, представник провідного видання Іспанії зауважив тоді, що навіть чинний Чемпіон континенту і світу не має таких умов для тренування, які він побачив у Кірші.

Після оголошення результатів Фінального жеребкування не важко відгадати, які фаворити європейського футболу оселяться наступного червня в Україні. На разі, українськими тренувальними центрами серйозно зацікавилися попри французів, збірна Швеції, яка мешкатиме у готелі «Платіум» у Конча-Заспі, Данії, Португалії і, звичайно, України.

Тепер збірні мають можливість аргументовано зробити свій вибір тренувальних центрів, проте пощастить лише тим, хто це зробить оперативно, адже тренувальні центри буде зарезервовано за збірними, які першими підтвердять попереднє бронювання. Відповідно, повільнішим командам доведеться обирати з тих варіантів, які не будуть затребуваними. Остаточну дислокацію команд дізнаємося наприкінці грудня після вивчення всіх підтверджень бронювань.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
schmaisser
как в лужу перднул, ей богу!
Портиши так Портиши, мне пофик - главное что все самые интересные матчи группового этапа будут у нас - Голландия, Германия, Португалия...
schmaisser
как в лужу перднул, ей богу!
Портиши так Портиши, мне пофик - главное что все самые интересные матчи группового этапа будут у нас - Голландия, Германия, Португалия...
babacaman
в харькове только цыганский табор может остановиться
LembergWestUkraine
Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: Португалия может остановиться в Харькове
==============================
А может і нє астанавіца !