Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 04 декабря 2011, 10:23
1937
0

Олимпийский открыт для всех

На экскурсии по главной арене Евро побывали инвалиды

| Обновлено 04 декабря 2011, 10:23
1937
0
Олимпийский открыт для всех

3 грудня у Всесвітній день інваліда НСК «Олімпійський» подарував людям з обмеженими фізичними можливостями екскурсію стадіоном.

Метою екскурсії було ознайомити інвалідів зі спеціальними умовами для їхнього комфортного перебування на арені та почути рекомендації з покращення цих умов. Адже НСК «Олімпійський» - стадіон, відкритий для кожного. Саме тому ми завжди готові вдосконалюватися, аби кожен наш відвідувач міг почувати себе рівним серед рівних.

Тур стадіоном розпочався з оглядин місць для інвалідів на візках, яких на арені аж 150, що повністю відповідає вимогам УЕФА. Гарне враження на гостей справили спеціально облаштовані туалети, розміщені одразу біля виходів з секторів. Кожен туалет для інвалідів обладнаний всім необхідним – нахиленим дзеркалом, «екстреною» кнопкою, спеціальними поручнями.

Екскурсія продовжилась у чаші стадіону, де на бігових доріжках передбачено ще 20 місць для людей з обмеженими фізичними можливостями. Гості не приховували свого захоплення унікальним мембранним дахом стадіону та масштабом арени. 

На завершення екскурсії інвалідів запросили відвідати наймальовничіше місце НСК – його Олімпійський дворик та місце, куди мріє потрапити кожен футбольний уболівальник - роздягальні національної команди.

НСК «Олімпійський» запросив усіх учасників туру на наступні матчі та спортивні змагання, які проходитимуть на арені, адже «Олімпійський» - стадіон, відкритий для кожного.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.