Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1185
2

Андрей КИВА: «Премьер-лига – это совсем другой уровень»

ФК «Севастополь» сделает все, чтобы не вылететь из УПЛ

Андрей КИВА: «Премьер-лига – это совсем другой уровень»
Андрей Кива
Один з авторів голу у ворота «Оболоні» - півзахисник «Севастополя» Андрій Ківа − за підсумками 28-го туру Епіцентр Чемпіонату України дав інтерв’ю прес-службі ПЛ.
 
− Андрію, які враження від останньої перемоги?
− Ми грали проти хорошої мобільної команди, яка перед цим показувала непогані результати. Гра складалась непросто і для нас, і для киян. Свій відбиток наклала ще й погода. Наші дії, вважаю, були більш продуманими. Нам перемога була дуже важлива, тому розуміння цього і рухало моїми партнерами. Завдання було агресивно атакувати, не давати володіти м’ячем супернику, якомога частіше використовувати фланги. На другий тайм ми, може, дещо і віддали гостям ініціативу, однак все одно саме у нас було більше нагод забити на контратаках.
 
− Твій вихід на другий тайм був плановим?
− Точно не знаю про причини заміну вже у перерві, адже я у цей час не знаходився у роздягальні. Моєю задачею було підтримувати темп на чужій половині поля, якомога частіше загрожувати воротам суперника. Дуже радий, що вдалося забити. У тому епізоді, перш за все, слід подякувати Сергієві Ференчаку, який відібрав м’яч у суперника, віддав пас на Бесарта Ібраімі. Усе було виконано майстерно, і мені на добиванні було досить легко забити третій гол команди.
 
− Це вже твій другий гол у сезоні. Який важливіший?
− Звичайно, цей. Вперше відзначився у Маріуполі за рахунку 1:4. Тепер забив вдома, команда виграла, і я допоміг у цьому. Тим більше, що зараз ми особливо потребували турнірних очок.
 
− Часто функції атакувальних гравців у вашій команді покладаються саме на півзахисників − наприклад, тебе та Ібраімі. Не вистачає форвардів?
− Не думаю, що саме так. Це можна назвати тактичним тренерським ходом. І він себе виправдовує, тому що зараз ми забиваємо більше, ніж у першій частині Епіцентр Чемпіонату України. Ну а про нападаючих мені важко щось сказати. Кожен на полі виконує свою функцію, а команда загалом отримує результат.
 
− Андрію, це твій перший сезон у Прем’єр-лізі. Задоволений тим, як він для тебе складається?
− Безперечно. От би ще остаточно залишитись у лізі. А взагалі все непогано − граю майже у кожному матчі. Це, дійсно, зовсім інший рівень. І на ньому я значно більше користі отримую, ніж у Першій чи Другій лігах, проводивши на полі по 90 хвилин у кожному турі.
 
− Вдома ви налагодили стабільне «збирання» очок, а от у гостях не виходить. У чому справа?
− Хоча домашні поєдинки проводимо у Сімферополі, і воно для нас не зовсім рідне, все одно до нього встигли звикнути. Воно нам допомагає. А на виїзні зустрічі нас у чомусь не вистачає. Готуємось однаково, тактична схема також рідко відрізняється − хіба що на окремих суперників… Але не все по-нашому поки виходить. Хоча з «Дніпром» зіграли дуже непогано.
 
− Що скажеш про дві заключні гри сезону?
− Що це буде ще два «фінали» для нас. Для початку, дійсно, варто перервати серію невдач у гостях у Запоріжжі, адже зуміли на чужому полі переграти лише «Арсенал». Цього замало. В останньому турі сподіваємось зіграти з «Таврією» у Севастополі. Вже давно мали б туди переїхати, можливо, дебют відбудеться 21 травня. Там маємо не розчарувати наших прихильників.
 
www.fpl.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nikolayevic
к сожалению не хватит у вас денег
RIDDIK68
мы заплатим столько денег,сколько надо