Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2426
1

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Над якістю гри потрібно ще працювати»

«Энергия» - «Монолит» - 5:0. Послематчевые комментарии

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Над якістю гри потрібно ще працювати»

Після гри «Енергія-Тайм» - «Моноліт», у якій господарі майданчика святкували розгромну перемогу з рахунком 5:0, головні тренери обох команд поділилися враженнями від матчу.

Роман Перадзе, головний тренер «Моноліта»:

- У нашої команди не було зіграності. Друга четвірка була складена з гравців, які тільки-но прийшли до нашої команди. Вони ще, мабуть, не повністю розуміють, що я від них хочу. Вони грають у той футзал, в який грали у своїх попередніх командах. Мабуть, через це у нас виникали грубі помилки в обороні. До цих гравців у мене зовсім інші вимоги. Я зовсім по-іншому бачу гру команди, і вони мене ще повністю не розуміють. Окрім цього, навіть при рахунку 0:0 у нас були два дуже хороші гольові моменти, які ми не реалізували. А потім пропустили перший гол, який нам явно був не на руку. А своїх моментів у нас було достатньо. Ми виводили гравців на удар з хороших позицій, однак той останній завершальний удар нас завжди підводив.


Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії-Тайму»:

- Над якістю гри потрібно ще працювати. Мені не дуже сподобалися наші дії в обороні у першому таймі. Потрібно визнати, ми десь 3-4 моменти провалили. В другому таймі ми організувалися, десь із 26-27-ї хвилини взяли гру під контроль . Ми вели в рахунку 4:0, а тому нам не потрібно було нічого форсувати. Ми гру побудували на динамічній, строгій та виваженій позиції контролю м’яча. По різниці в класі команд підсумок гри справедливий. А якщо брати по моментах, то ми мали б перемагати із рахунком 10:4. Як ви знаєте, я прихильник того, що краще перемогти 5:0, ніж 10:4.
 
www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
harjok2012
да,енергия явный фаворит на чемпионство.ещё и кондратюк подтянется!а монолиту надо сыграться.