Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3413
0

Энергия – Монолит. Анонс

Що краще: втома чи брак ігор?

Энергия – Монолит. Анонс

Цього року календар чемпіонату України як ніколи не збалансований. За останні два місяці команди зіграли лише три тури. Причому, через непарну кількість команд і зникнення «Тайму» і «Шахтаря» деякі команди провели і того менше, ніж три поєдинки. Останній 15-ий тур чемпіонату відбувся рівно місяць тому, 15 січня. Зараз команди відіграють цей тур і знову підуть на півмісяця відпочивати.

Як можна грати у таких умовах? Як взагалі втримувати команду без офіційних поєдинків, як тримати гравців у тонусі? У «Енергії» таких проблем трохи менше, адже команда і брала участь у «Фіналі чотирьох» Кубку України, а крім того ще 6 гравців – Валерій Легчанов, Денис Овсянніков, Євген Рогачов, Михайло Романов, Сергій Якунін і Степан Струк, у складі збірної України відіграли два матчі у Польщі, та ще три у Азербайджані. Так що їм жалітись на брак офіційних поєдинків зась.

А от у Романа Перадзе питання проблеми ігрової практики футболістів є як ніколи важливим. Останній раз харківський «Моноліт» проводив офіційний поєдинок 18 січня – проти «Кардиналу» вдома. За цей місяць харків’яни проводили лише товариські матчі. Останній спаринг відбувся минулих вихідних. Тоді «Моноліт» зіграв проти іншої харківської команди «Локомотив» і поступився 2:4. До речі, на відміну від браку ігрової практики на трансферному ринку харків’яни одні із найактивніших.

Так, у товариському матчі проти «Локомотива» дебютували за команду два екс-гравці «Шахтаря» Василь Сухомлинов і Євген Юнаков, а також Антон Подзолков. Останній навіть встиг відзначитись голом. Крім них у матчі із «Енергією» зможе зіграти і ще один екс-гравець «Шахтаря», який повернувся у «Моноліт», Максим Воронін. Побачимо, на що здатні харків’яни із таким відчутним підсиленням.

Що краще, чи брак офіційних поєдинків, чи така велика їх кількість, покаже звітний поєдинок.

Насамкінець нагадаємо, що у першому колі львівська команда здобула важку мінімальну перемогу 1:0 над харків’янами. Тоді єдиний гол забив Олександр Бондар на 36-ій хвилині.

Володимир КРУПЧУК

15 февраля, вторник
«Энергия» (Львов) – «Монолит» (Харьков)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Арбитры: Стрелецкий (Сумы), Литвинов (Донецк)
Результат первого круга – 1:0
Прогноз Sport.ua – 3:1

Опрос

Голосов 19
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Монолит»?

Победа «Монолита»

4 голоса 21.05 %

Ничья

2 голоса 10.53 %

Победа «Энергии»

13 голосов 68.42 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.